VideoVjera

Nevjerojatan slučaj iz Međugorja-došlo čak do Rima!

Nevjerojatan slučaj iz Međugorja… Po povratku iz Međugorja, on hoda, vadi sondu jer nije mogao ni gutati, nije mu potreban respirator jer može disati i vodi sasvim normalna život

Cristian Filice dolazi iz malog sela u pokrajini Cosenza, Kalabrija. Njemu je dijagnosticiran ALS 2009. godine, a nakon putovanja u Međugorje 2014. godine, čudesno se oporavio. Prije dijagnoze, Cristian je bio normalan čovjek koji je radio i živio u svojoj Kalabriji. Oženio se 2007. godine i iz braka se nakon nekog vremena rodilo prvo dijete, a ubrzo još jedno. No 2009. godine, nakon nekoliko mjeseci kontinuiranog umora i progresivne atrofije mišića, odlučio se na pregled. Dijagnoza ne ostavlja mjesta nesporazumu: ALS.

Amiotrofična lateralna skleroza je neurodegenerativna bolest koja zahvaća i koru velikog mozga i leđnu moždinu. Karakterizira ju progresivna ukočenost mišića koja rezultira poteškoćama u govoru, gutanju i na kraju čak i disanju. Zapravo, smrt gotovo uvijek nastupa zbog nemogućnosti disanja. Cristian je tako osuđen na sigurnu smrt. Očekivano trajanje života za ovu bolest je oko deset godina.

Ali on je čovjek vjere i i poželi ići moliti u Međugorje. I to u trenutku kad, ne može hodati, ustajati, hrani se preko sonde jer ne može gutati, a noću spava s respiratorom jer ne može ni disati.

Nevjerojatan slučaj iz Međugorja-došlo čak do Rima!

Veliki intervju s vidjelicom Vickom: Gospinu poruku treba staviti u srce,  živjeti je | Hercegovački portal
Nakon molitve Vicke nakon klanjanja u noći 25. prosinca osjetio je neizrecivu radost.

Nakon molitve Vicke nakon klanjanja u noći 25. prosinca osjetio je neizrecivu radost. Sljedećeg dana želio je biti u invalidskim kolicima u podnožju brda ukazanja. Tamo je, osjećajući se iznutra pozvanim, ustao i samostalno krenuo svojim koracima. Počeo se penjati naslonjen na svog župnika i svoje suputnike. Smatralo se da je to bilo fizički nemoguće za njegovo stanje. Cristian se sa suprugom, dvoje djece i župnikom popeo na vrh, a pri pogledu na kip Gospe briznuo je u plač. Zatim se ponovno spustio dole moleći otajstva krunice.

Po povratku u svoje selo Cristian hoda, više ne koristi invalidska kolica, noću spava bez respiratora i nema nikakvih simptoma bolesti. Liječnici ovo stanje proglašavaju neobjašnjivim, jer u svijetu nema slučajeva remisije ALS-a.

Refleksi su svratili u normalu, a noge i stopala povratili su onu osjetljivost koja se činila nepopravljivo izgubljenom. Njegov fizioterapeut, ne znajući ništa o tome što se dogodilo, već je na dodir shvatio da su mu noge poprimile drugačiju konzistenciju. Nekoliko dana poslije vade mu cijev iz želuca koja mu je do sada služila za hranjenje. A prije nekoliko dana u selu je sudjelovao na molitvenom bdijenju njemu za ozdravljenje. I sada cijela ga je zemlja vidi kako je tamo stigao na vlastitim nogama iz Međugorja.

Nevjerojatan slučaj iz Međugorja-došlo čak   do Rima! www.crodex.net
Brdo ukazanja


“Vjerujte mi, nisam uopće tražio čuda za sebe”, kaže dok svima svjedoči o svom čudesnom putovanju u Međugorje, sjedeći na fotelji pored kolica koja sada samo služe za ukras, a izazivaju suze i drhtaj svakome tko zna njegovu priču.
Slučaj još uvijek ispituje crkvena vlast, pod nadzorom nadbiskupa Cosenze, Salvatorea Nunnarija.

Cristian se pokazao i više nego suradljivim s Crkvom, od koje uvijek traži ovlaštenje, za svaku inicijativu. Sada je Cristianov slučaj predan u Rim, gdje postoje posebne komisije koje analiziraju slučaj i prema kojima će Cristian – rekao je – prihvatiti bilo kakvu odluku o tom pitanju.

VIDEO- Cristian Filice- Čudo koje može učiniti samo Bog

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vjera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button