Domovina

Nenad Bakić: ‘Zašto su razni birokrati i utjecajnici agresivno zagovarali cijepljenje tuđe djece?’

Iako za njih sam virus ne predstavlja značajan rizik ,korporativna pohlepa je cjepivo protiv virusa Covid 19 proširila i na djecu, mlade i one koji su već preboljeli COVID-19 . Ono što sada vidimo je značajan broj ozbiljnih komplikacija kod zdravih ljudi, prvenstveno miokarditisa kod mladih muškaraca a nažalost i nerazjašnjenih smrti djece . O tome sada vrlo otvoreno pišu i vodeći medicinski časopisi.

“Svega 0,3% ljudi je cijepilo djecu mlađu od 10 (oko 3,5% od 10 do 15 – za dobrovoljnu odluku važniji je prvi broj jer su neki cijepili stariju djecu zbog treninga i putovanja)”, napisao je hrvatski poduzetnik, inovator i analitičar Nenad Bakić, komentirajući rezultate nedavne agresivne kampanje za cijepljenje djece protiv koronavirusa.

Status propagandista u društvu

“Ostaje za razmotriti zašto su razni birokrati i utjecajnici (Zamjenica, Capak, Đikić, Čičin-Šain, Trobonjača, Ceci…) agresivno zagovarali cijepljenje tuđe djece, pogotovo imajući na umu koliko je bolest opasna za njih. To je posao za službe.
No, gornjih 0,3% dovoljno govori o statusu tih propagandista u hrvatskom društvu koji su sav svoj kredibilitet upogonili da probaju nametnuti cijepljenje djece. Baš me zanima što roditelji misle o njima, pogotovo s obzirom da postoji mogućnost da njihova propaganda vampirski uskrsne u jesen. Ako ih vidite na javnim mjestima, javite nose li maske – jer to je dio iste priče. Kladio bih se da ne nose.” –napisao je Nenad Bakić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button