Vijesti

MOSTAR: Migranti upali u stan, vlasnik uhvatio jednog i strpao ga u gepek

Policijskoj upravi (PU) Mostar, jutros oko 2 sata prijavljen je incident koji se dogodio u Bafo naselju, na sjevernom ulazu u grad.

Naime, vlasnik stana je prilikom dolaska kući u jednoj od prostorija zatekao dva migranta. Oni su ušli u stan, ali je prilikom nasilnog upada jedan od njih ozlijeđen.

Vlasnik stana ih je, navodno, zatekao kako previjaju ozljedu. Kada su primjetili vlasnika, migranti su se dali u bijeg, dok ih je vlasnik pokušao uhvatiti. Uspio je uhvatiti jednog od njih, te ga je zatvorio u gepek s namjerom da ga odveze u Policijsku postaju Mostar i prijavi slučaj provale u stan.

U međuvremenu je o ovom incidentu obaviještena PU Mostar čiji su službenici u putu zaustavili vlasnika stana u vozilu Renault Scenic, a u gepeku su pronašli migranta. Vlasnik stana i migrant su privedeni u službene policijske prostorije, dok je u automobilu pronađen i pištolj ispod sjedišta.

Automobil je privremeno izuzet u krug PU Mostar.

Iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije i iz PU Mostar saznajemo da je jedan od te dvojice migranata tijekom petka pokušao izvršiti krađu osobnog automobila na području Mostara. U tom pokušaju se i ozlijedio, dok vozilo ipak nije uspio ukrasti.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hercegovina.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button