Zanimljivosti

Most objavio predizbornu pjesmu, poslušajte kako Grmoja repa: ‘Ima nas na tvojoj strani‘

Pjesmu su napisali kantautor Goran Komazin Meka i Milan Kapović, a izveli su je Sandro Bastiančić iz riječke grupe En Face i Nikola Grmoja

Nakon što su političke stranke Most, Hrvatski suverenisti i Nezavisna lista mladih u nedjelju objavile da će na nadolazećim parlamentarnim izborima u 10. izbornoj jedinici ići zajedno, Most je u ponedjeljak objavio svoju predizbornu pjesmu “Na tvojoj strani” koju su izveli Sandro Bastiančić iz riječke grupe En Face i Nikola Grmoja, Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja.

“Nemaš kad odustati/Na tvojoj strani ima nas/I ne posustani/Baš zato i na glas/Spremaš se obuzdati bijes/Obale i mora plijen/Epidemije za tren/Skini maske!”, stihovi su prve kitica 3:15 minuta dugačke pjesme koju su napisali kantautor Goran Komazin Meka i Milan Kapović.

“Padali su dronovi/Zapelo u obnovi/Moraš van a sve lockdown/Kada su zatvorili glasno smo govorili/Znamo plan i trebaš nam/Mračili se fondovi/Sakriveni euri/Opet vijest afera čest/Dobro uvijek od zla brani/Ima nas na tvojoj strani”, stihovi su refrena pjesme “Na tvojoj strani”.

“Na tvojoj strani/Gledaš ljude neznane/Šume, rute, migrante/I pomisliš za tren na Dublin znane sve/Veslaš rijekom istine/Čekaš stare frendove/Da se vrate zauvijek domu svome”, stihovi su druge kitice.

Nakon što se još jednom ponovi refren, mikrofona se prihvatio Grmoja. “Odlaze vani sestre i braća, daleko od dida, unuk i ćaća/Godine brojiš, dane i sate, možda se vrate mole se majke/Vatre ne gasi, heroje pamti, dižemo barjak, slavimo Badnjak/Dom uvijek brani, ima nas na tvojoj strani”, stihovi su treće kitice koju je u maniri hrvatskih repera izveo Grmoja.

“Proć‘ će kiše, sivi dani/Ima nas na tvojoj strani”, stihovi su kojima pjesma završava.

Pjesma na You Tube platformi ima već gotovo 100 000 pregleda a većina korisnika online video platforme YouTube pjesmu je pohvalila.

U nastavku donosimo najzanimljivije komentare:

”Očekivao sam svašta u kampanji ali izvrsnu pjesmu nisam ni moga zamislit. Samo jako bez predaje.”

”Upravo čuo na RTL-u, pobijedila bi i na Euroviziji!”

”Top, svaka čast za ideju i kreativnost.”

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button