DomovinaVideo

Stipo Mlinarić Ćipe objavio video koji potpuno razotkriva srpske laži i manipulacije

Saborski zastupnik i hrvatski branitelj, heroj s Trpinjske ceste Stipo Mlinarić Ćipe, se u svom Facebook statusu na društvenim mrežama osvrnuo na vrijeme koje je proveo u četničkom logoru otkrivši neke do sada neke manje poznate detalje.

Objavu prenosimo u cijelosti:

U logoru su ispitivanja bila prava noćna mora. Uz salvu psovki i konstantno udaranje odvodili su nas od sobe do ispitivača. Ispitivali su nas oficiri KOS-a koje je najviše zanimalo kako je poginuo Blago Zadro, tko je došao na ideju da se iskopa rov u Hercegovačkoj ulici te nebuloze o tome koliko smo srpske dece poklali.

U logoru smo bili u potpunoj izolaciji i nismo imali nikakve informacije iz vanjskog svijeta. Takvo stanje omogućilo je ispitivačima da se služe manipulacijama i lažima. Pričali su nam o tome da se Hrvatska predala, tvrdeći da je Tuđman pobjegao u Austriju. Unatoč našem uvjerenju da su naši neprijatelji spremni na svaki oblik obmane, te lažne vijesti ostavljale su dubok trag. Ponekad smo, razmišljajući o padu Vukovara, strahovali da su možda već ušli i u Zagreb.

Iz logoraških dana vrlo dobro se sjećam ispitivača majora Medića, čije mi se ime urezalo u sjećanje. Nakon jednog ispitivanja, pogledao me i rekao da nikada neću napustiti logor te je dodao ako se, protiv svih očekivanja, oslobodim zatočeništva, bit će to na samome kraju.

Nažalost, te njegove riječi postale su surova stvarnost.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button