Domovina

Miletić:Ucjenjuju cijepljene liječnike koji su zaraženi COVID-om da o tome javno ne govore‼️

Saborski zastupnik Marin Miletić (Most) iznio je danas ozbiljne optužbe da se u hrvatskim bolnicama i medijima zataškavaju nuspojave od cijepljenja i zaraze sa Covid-19 kod potpuno cijepljenih medicinskih radnika. Njegovu objavu donosimo u nastavku:

”Danas sam se susreo s liječnicom koja mi je predstavila situaciju kod nje na odjelu i kod kolega na drugim odjelima: cijepljeni 2x liječnici prenose virus COVID-a. Jedna liječnica je sama prenijela zarazu mnogima jer je nekoliko dana dolazila na posao zaražena, a kako je 2x cijepljena mislilaje kako je sigurna. Testirala se i – paf. Eto ga. Njihovi šefovi im prijete i ucjenjuju ih da o tome ne govore.

Moja je zadaća kao saborskog zastupnika boriti se za demokraciju, slobodu svakog građanina, da bi svatko mogao biti slobodan govoriti, djelovati, misliti, odlučivati. I neću dopustiti ovim rušiteljima demokracije i zastrašiteljima da uspiju. Liječnicima je potpuno jasno: COVID potvrde su opasne i ne služe ničemu osim što šire virus uokolo. Dakle, jasno im je i da testiranje ne služi ničemu jer u trenutku testiranja možeš biti “čist”, a već sutra pozitivan. U tom razdoblju zaraziš ljude oko sebe.

Liječnici znaju sve, ali su u strahu od terora Beroša. Isto tako, upoznali su me s određenim situacijama nuspojava cjepiva i pokušajima zataškavanja istog. Poduzet ću i ovdje vrlo jasne korake. Istinu nećete zaustaviti.” naveo je saborski zastupnik Marin Miletić na svom Facebook profilu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button