Izbor uredništva

Mediji, tintu čuvajte za neku drugu senzaciju jer su…

Mediji, tintu čuvajte za neku drugu senzaciju… ‘Hrvatski žurnal’ je prije utakmice već pripremio naslove u kojima je vrijeme za smjenu izbornika i kompletne repke. No, naši Luka, Kova, Broz i ekipa su im još jednom pljunuli u lice i pokazali im što je hrvatski ratnik.

Oni mediji koji likuju na sve što je hrvatsko sinoć su doživjeli debakl tiska. Nema senzacionalnih naslova o smjeni izbornika i ponoru srebrne hrvatske generacije. Komentirao je to Bloger Grada na svom FB profilu.

Mediji koji se predstavljaju kao i mnogi u svjetlu hrvatskog patriotizma jučer su u nevjerici plakali i gledali predstavu naših nogometaša.

Predstavu u kojoj je 11 muškaraca na terenu napravilo više za hrvatski narod, hrvatski turizam, gospodarstvo i neke nove generacije sportaša u 90minuta nego li su mnogi veliki patrioti za cijeli svoj život.

S.ebali su ih i navijači koji prate boje šahovnice po cijelom svijetu. Oni ih iz svojih fotelja predstavljaju kao huligane.

Jučerašnju lektiru iz nogometa, predstavu iz školskih udžbenika, pamtiti će mnogi hejteri Lijepe naše jer su se jučer radovali svi Hrvati ma gdje bili.

Mediji, tintu čuvajte za neku drugu senzaciju jer su vam dečki u kockastim dresovima pokazali kako se srcem brane crveno-bijelo-plave boje

To je zemlja dide mog i oca mog…

MOJA HRVATSKA ❤️🤍

Mediji, tintu čuvajte za neku drugu senzaciju!!! Neka pati koga smeta!!! (Foto:Facebook)

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button