Izbor uredništva

VIDEO: MAMIĆ U HRVATSKU NEĆE UĆI ŽIV! Njegov poznanik otkriva: Tek će sada početi govoriti! Žele ga ušutkati, reći će koga je financirao iz HDZ-a

Bivši čelnici Dinama, braća Zdravko i Zoran Mamić uskoro bi mogli biti izručeni Hrvatskoj temeljem odluke suca istrage Krešimira Devčića koji im je odredio istražni zatvor koji je Uskok za njih zatražio zbog opasnosti od bijega i ponavljanja dijela.

Međutim, Mamići imaju pravo na žalbu pa bi proces ipak mogao potrajati. Treba podsjetiti da je Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda početkom tjedna ukinulo odluku suca istrage koji je protiv braće Mamić odredio istražni zatvor koji je ujedno preduvjet za raspisivanje tjeralice i za traženje izručenja sukladno odredbama sporazuma između Hrvatske i Bosne i Hercegovine. I nakon ovih novih spoznaja sugovornici bliski Zdravku vrlo otvoreno poručuju kako se on ne misli predati.

Mamić bio blizak HDZ-u i i s ljudima koji su bliski Milanoviću

Mamić bio blizak HDZ-u i i s ljudima koji su bliski Milanoviću

”Mamić je sada još uvjereniji da se protiv njega vode montirani ne samo pravosudni, već i politički procesi, on će se na odluku sasvim sigurno žaliti, a u Hrvatsku teško da će svojevoljno pristati doći”, za Dnevno hr tvrdi sugovornik blizak nekadašnjem Dinamovom gazdi te napominje kako će on tek sada početi otvoreno progovarati o svemu.

”On je bio dobar s vodećim HDZ-ovcima, s ljudima bliskim Milanoviću i neće šutiti, njima i jest u interesu ušutkati ga jer bi problemi po njih mogli biti dalekosežniji kada Mamić propjeva i kaže koje je političare financirao, kako je s njima surađivao i tko je sve bio dio te njegove mreže”, smatra naš sugovornik te podsjeća kako je bivši Dinamov gazda jedne prilike sam otkrio kako će se radije ubiti nego vratiti u zemlju.

”Za njega bi povratak u Hrvatsku i odlazak iza rešetaka bio slom, oni bi ga time u potpunosti ugasili, izgubio bi moć i utjecaj kojega trenutno nedvojbeno ima, Mamiću nije svejedno, u velikom je strahu, uznemiren je, teško spava, sa svime se teško nosi, ali budite sigurni da on nije tip koji će se samo tako predati”, kaže naš sugovornik napominjući da Zdravko Mamić više nikome ne vjeruje. ”Krug njegovih prijatelja sve je uži, jako je malo ljudi koji imaju njegovo povjerenje, a jako puno onih koji su ga iznevjerili, ali to valjda tako ide kada čovjek padne”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button