Zanimljivosti

Maju Sever uznemirio skeč sa ‘Senfom’, Goluža joj zaprijetio tužbom

Jedan humoristični skeč gradskog zastupnika Mosta Trpimira Goluže koji se našalio na račun Tomaševićevog nadimka “Senf” uznemirio je radikalno lijeve interesne krugove.

Na društvenoj mreži “X” reagirala je Maja Sever, novinarka HRT-a koja obnaša funkcije predsjednice Sindikata novinara Hrvatske i predsjednice Europske federacije novinara. Zavapila je da se prestanu dijeliti Golužini skečevi je oni po njenom mišljenju “nisu smiješni”.

U pozadini svega je naravno njena ideološka bliskost s Tomaševićem i strankom Možemo. Neuspješna vladavina zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i njegovo srljanje iz loše odluke u još goru notorna je činjenica.

Njegov mandat obilježili su problemi s otpadom, nabava “novih” tramvaja starih gotovo 30 godina, ukidanje naknade za roditelje odgojitelje, neorganiziranje dočeka zlatnim vaterpolistima… Zbog toga mu se potpora među Zagrepčanima sve više topi te on sve više ostaje okružen gotovo isključivo radikalno lijevim aktivističkim krugovima.

Goluža: “Bez Senfa je sve bolje”

Trpimir Goluža jedan je od najaktivnijih zastupnika u Gradskog skupštini Grada Zagreba te je jedan od najvećih kritičara aktualnog gradonačelnika Tomaševića. Na lokalnim izborima 2025. Goluža ne skriva svoje ambicije da upravo on zasjedne u fotelju gradonačelnika, a u tome će mu, nada se, pomoći i humoristične objave kojima nerijetko na zanimljiv način raskrinkava Tomaševića.

U jednoj od posljednjih, u obliku video skeča, odlučio je na humorističan način poručiti da je dosta Tomaševićeve vladavine. Poigrao se Goluža s Tomaševićevim nadimkom “Senf” prilikom odlaska u Fast food i naručivanja hot doga. Naručio je hot dog bez senfa jer je, kako je objasnio, bez “Senfa” sve bolje.

https://www.facebook.com/reel/1048377539597444

Maja Sever pozvala na ignoriranje Golužinog videa

Golužin video mnogima se svidio te su ga u velikom broju dijelili na društvenim mrežama. Ipak, viralnost videa nekima je zasmetala. Na “X-u” je reagirala Maja Sever zamolivši svoje pratitelje da prestanu s dijeljenjem Golužinog videa.

“Molim vas prestanite dijeliti tiktokove Trpimira Goluže na lajni. Nije smiješno. Jednostavno nemojte”, napisala je Sever.

U komentarima joj se pridružila njena pratiteljica Vedrana Bobinac koja je Golužu uvrijedila nazvavši ga “kretenom” te ga uz to optužila da ne prijavljuje podstanare.

Ovakva reakcija Maje Sever i njene klike nimalo ne čudi uzimajući u obzir radikalno lijevu ideološku poziciju koju baštini. Takva pozicija poklapa se s Možemo i Tomaševićem za koje Sever neskriveno agitira koristeći svoju poziciju na HRT-u i novinarskim udruženjima za ideološku propagandu.

Ljubav Maje Sever i lijevih političkih opcija čijim se reklamiranjem ili, kao u ovom slučaju, zaštitom bavi traje već godinama.

Goluža najavio tužbe

Vrijeđanje i pozivanje na cenzuru zasmetalo je Trpimiru Goluži. On je putem “X-a” poručio Sever i Bobinac da, ukoliko ne dobije javnu ispriku za širenje neistine i laži u javnom prostoru, mogu očekivati tužbu nadležnom sudu.

“Ako se navodna neovisna tragačica za istinom @SeverMaja i njena stanovita koleginica @bobinac_vedrana javno ne ispričaju za širenje neistine i laži u javni prostor, isto će morati učiniti na nadležnom sudu pri čemu će se morati suočiti s omraženim im “velikim rvatinom”, napisao je Goluža.

Izvor:narod.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button