Nogomet

Luka Modrić:ekskluzivan intervju uoči utakmice protiv Engleske

Luka Modrić,kapetan hrvatske nogometne reprezentacije,istaknuo je kako očekuje tešku i borbenu utakmicu, a da je na njima da odigraju što bolje mogu na novinarskoj konferenciji u Londonu, posljednjoj uoči današnjeg ogleda protiv Engleske u susretu 1. kola D skupine EP-a.

“Engleska igra čvrsto i agresivno, a igrat će pred svojom publikom. Očekujem tešku i borbenu utakmicu, a na nama je da odigramo što bolje možemo. Spremni smo, dobro smo radili i pripremili se za Engleze. Ne mogu ulaziti u detalje, vjerujem da ćemo to danas na terenu pokazati,” kazao je Luka Modrić, kapetan “Vatrenih”.

Luka Modrić je istaknuo kako je atmosfera u taboru svjetskih do prvaka odlična.

“Atmosfera je odlična, naravno da su očekivanja velika. Podigli smo letvicu rezultatom iz Rusije. No, treba biti realan, teško je očekivati svaki put finale. Koliko god imamo vjeru i samopouzdanje, moramo ići utakmicu po utakmicu. Na nama je da pružimo sve od sebe i da se držimo izbornikovih uputa.”

Istaknuo je kako će “Vatrenima” nedostajati navijači.

“Naravno, da će nam navijači nedostajati. Bilo bi lijepo da su mogli doći ovdje i podržati nas u velikom broju, njihova prisutnost nam pomaže i daje nam energiju. Mislim da nije nikakav problem što smo u Rovinju, imamo svoj mir, bez obzira na to što smo u Hrvatskoj i u hotelu s drugim ljudima.”

Premda je sezona duga, Luka Modrić je istaknuo kako se dobro osjeća.

Luka Modrić

Luka Modrić Sportske novosti - HRVATSKA U SKUPINI S ENGLESKOM NA EUROPSKOM PRVENSTVU:  Prvu utakmicu igramo 14. lipnj
Hrvatska-Engleska

“Osjećam se super. Sezona je bila dugačka. Izdržao sam sve napore. Ne treba posebno naglašavati kolika je čast i obaveza igrati za Hrvatsku. Ovo je veliko natjecanje, očekivanja su velika i radujemo se ovom prvenstvu i nadam se da ćemo pokazati pravo lice.”

Naglasio je kako očekuje da će “Gordi Albion” krenuti agresivno.

“Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati. Normalno je da žele krenuti agresivno i motivirano, ali isto takvi ćemo biti i mi. Trebamo izaći na teren i pružiti svoj maksimum. Vidjet ćemo za što će to biti dovoljno,” poručio je hrvatski kapetan.

Modrić se osvrnuo i na englesku aroganciju i podcjenjivanje uoči polufinala SP-a u Rusiji.

“Arogancija se nije odnosila na igrače, već na ljude oko njih, novinare i komentatore. Posljednjih dana nisam niti pratio što se piše. Ne bavim se time, fokusiran sam na utakmicu,” zaključio je Luka Modrić.

Hrvatska otvara EP danas u 15.00 sati ogledom protiv Engleske na londonskom stadionu Wembley.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button