SvijetVideo

Ludilo i u Velikoj Britaniji: Mainstream pedofilija na TV ekranima! Štoviše, kako ijedan roditelj može izložiti svoje dijete tome, pred kamerama?

U Velikoj Britaniji, po uzoru na kolege s nizozemske televizije i emisiju “Gewoon Bloot” (“Jednostavno goli”), koja prikazuje gole odrasle osobe ispred djece od 10 do 12 godina, britanski Channel 4 emitira svoju inačicu emisije pod nazivom “Naked Education” (“Gola edukacija”).

Cilj emisije je što drugo, nego “edukacija”.

Prva epizoda emisije prikazana je na Veliki četvrtak navečer na opće zaprepaštenje mnogih gledatelja. U emisiji se mogu vidjeti odrasli ljudi koji se skidaju goli pred djecom u dobi od 14 do 16 godina. Emisija je naravno predstavljena u duhu propagiranja pozitivne slike o tijelu, a njezini urednici navode da je njihova misija “normalizacija svih tipova tijela, zagovaranje razlika i rušenje stereotipa”.

U prvoj epizodi se mogu vidjeti djeca koja sjede u školskim klupama, a ispred njih goli odrasli. Djeci je bilo vidno neugodno, a neka od njih prekrila su oči.

Od djece se prvo tražilo da pokažu sva mjesta na lutki na kojima ljudsko tijelo može imati dlake. Nakon toga su ispred njih stale 3 žene i 1 muškarac u kućnim ogrtačima, da bi se potom skinuli do gola. Nakon toga su uslijedile “obrazovne” priče odraslih o putu koji su prošli dok nisu prigrlili svoje tijelo baš takvo kako je. Iako je ovakav čin zakonom definiran i kažnjiv zbog nedoličnog izlaganja, na televiziji se promiče.

Reakcije gledatelja 

Mnogi gledatelji nisu se dali zavarati woke parolom promicanja pozitivne slike tijela, komentirajući: “Gola edukacija kanala 4 nije edukacija. Skidanje potpunih stranaca pred djecom, MALOLJETNICIMA. Čemu to? Djeca NE trebaju vidjeti gole odrasle da bi bila educirana po pitanju svog tijela”.

“Kanal 4 ima novu emisiju. Gola edukacija! Doslovno se skidaju goli ispred djece. Zašto, zašto je takvo nešto uopće dozvoljeno?”

“Prljavština!”, komentira s gađenjem drugi, prenosi Daily Mail.

“Imam nešto u gaćama, ali još uvijek imam vulvu”

Podsjetimo, ovakav sadržaj na britanskom Kanalu 4 dolazi nakon što je isti debitirao na nizozemskoj televiziji u emisiji s golim odraslim osobama ispred djece od 10 do 12 godina, koja im postavljaju pitanja. Jedna od nedavnih emisija bila je posvećena ljudima koji se identificiraju kao “transrodni”.

Voditelj Edson da Graça ponovio je premisu emisije, rekavši kako goli odrasli stoje ispred djece kako bi im “dali priliku postavljati pitanja” o njihovim golim tijelima.

“Naši današnji gosti su transrodne osobe”, najavio je da Graça u emisiji.

”Taj osjećaj može jednostavno biti osjećaj, ali možete i učiniti nešto po tom pitanju”, rekao je jedan sudionik emisije djeci. ”Na primjer, imao sam operaciju.”

“Kao što vidite, imam nešto u gaćama, ali još uvijek imam vulvu”, rekla je druga osoba. “Ne osjećam se ugodno s tim dijelom tijela, stoga nosim svoje donje rublje s torbicom”, nastavila je osoba, govoreći o nošenju podstava ili faličnog predmeta koji daje dojam da ima penis.

Drugi je sudionik spomenuo “vaginoplastiku”, koja je opisana kao proces kojim “možete kirurški promijeniti muški spolni organ u ženski spolni organ”.

“Prvo pomisliš, ha?” reklo je jedno od djece odgovarajući na prezentaciju. ”Ali poslije shvatiš da je to zapravo prilično normalno.”

“To je zapravo stvarno normalno”, složio se jedan mladić.

”Probudila sam se i znala da nemam grudi. Da sam izgledala onako kako sam oduvijek željela izgledati. Napokon se poklopilo s načinom na koji se osjećam iznutra i zbog toga sam se osjećala ekstatično.”

“Dakle, osjećaš se kao da letiš?” upitalo je jedno dijete.

“Da”, odgovorila je “transosoba”.

”Jednostavno osjećaš ogromnu sreću”, ubacio se voditelj, na što je dijete odgovorilo: ”I ja to želim”.

Štulhofer bliski suradnik nizozemskog zagovornika pedofilije

Nizozemski seksolog Theodorus Sandfort strastveni je zagovaratelj legalizacije pedofilije, istaknuti ideolog i aktivist nizozemskog i globalnog pokreta za “normalizaciju” i legalizaciju svih oblika emotivnih i spolnih veza djece i odraslih: homoseksualne, biseksualne i heteroseksualne pedofilije. U razgovoru za Večernji list Sandfort je rekao da to neće komentirati, a na iznenađeni upit novinarke zašto se čovjek koji je prozvan ne brani, opet je ušutio.

Britanski istraživački novinar, filmski redatelj i dugogodišnji borac protiv pedofilije Timothy Tate svojevremeno je upozorio kako je Sandfortov bliski suradnik Aleksandar Štulhofer, predstojnik Katedre za seksologiju Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button