Izbor uredništvaVideo

Liječnici priznali:„Četvrti val je val cijepljenih,a cijepljenje nije uspjelo!“

LIJEČNICI PRIZNALI…Puno se toga mora dogoditi da baš liječnici izađu i negoduju na ulici. No, u Beču se i to dogodilo ovih dana. Skupina austrijskih liječnika, kojih je svakim danom sve više, organizirala je u Beču na otvorenom konferenciju za tisak, jer, kako su naveli, sve više liječnika ne želi više šutjeti.

“Ovo je najveći medicinski skandal svih vremena”, rekao je prof. dr. Andreas Sönnichsen, specijalist interne i opće medicine. Kritizirao je nepostojanje baze podataka za obvezno cijepljenje.

“Cijepljenje nije uspjelo”, rekao je Sönnichsen, te dodao kako se u Velikoj Britaniji već otvoreno priznaje ono što se u Austriji još prešućuje: “Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege pretežno su cijepljeni. Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.

LIJEČNICI PRIZNALI:„Cijepljenje nije uspjelo,a četvrti val je val cijepljenih!“ www.crodex.net
“Cijepljenje nije uspjelo”, rekao je Sönnichsen.

Kako prenosi austrijska novinska agencija APA, na tiskovnoj konferenciji se čulo kako je provedeno cijepljenje u dva navrata (s dvije doze) praktično neuspješno, a sada se nudi kao neophodno i treće.

Potpisnici pisma su nezadovoljni što ih se stigmatizira i prijeti otkazima, velikim novčanim kaznama i oduzimanjem licenci svima koji imaju drugačije mišljenje. Prema njihovom mišljenju, predsjednik Liječničke komore “stavio se u službu politike i hajke na svoje kolege”.

Na konferenciji se čulo kako je Europska agencija za lijekove (EMA) registrirala više od milijun nuspojava u EU, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je do 12. studenoga 2021. registrirala 2.457.386 slučajeva u svijetu. Bez obzira na to, cjepiva se u Austriji proglašavaju kao niskorizična i sigurna. “Dugoročni učinci u razdoblju dužem od pet godina potpuno su neizvjesni”, naglasili su okupljeni liječnici.

Čak 200 doktora poslalo je i potpisalo otvoreno pismo predsjedniku Austrijske liječničke komore Szekeresu, a potpisnici ističu kako im se svakim danom javlja još nezadovoljnih liječnika.

VIDEO – Zašto je sve više liječnika protiv cijepljenja?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
kroativ.at

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button