Domovina

Za ne povjerovati. Konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović prijeti ratom. Otkrio i lokacije gdje Muslimani drže oružje?

Za ne povjerovati. Konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović prijeti ratom. Naime, Admir Atović je objavio na svom Twitter profilu status u kome prijeti da u Bosni živi stotine tisuća “Bosanaca” koji imaju ratno iskustvo i da su pojedini gradovi u BiH puni oružja

Zasada nije poznato je li ovo namjerno ili slučajno ali je svakako znakovito.

Doduše ovo nije iznenađenje jer je i sam B. Izetbegović u nekoliko navrata ostavio mogućnost rata vrlo realnom opcijom.

Dok bošnjačka politika svoje pozicije svakodnevno jača, a ne uzmiče ni milimetra od početnih pozicija sa početka 1990-tih, do tada su Hrvati u BiH, od pobjednika 1995.godine, potpuno nadmašeni u svakom pogledu…

Velikim dijelom se to dogodilo i zbog izostanka potpore Zagreba i/ili izravnim uplitanjem Zagreba u BiH odnose na štetu Hrvata BiH (npr. Mesić).

Trendovi su se tek počeli mijenjati dolaskom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na koju je bošnjačka strana, navodno, planirala izvršiti i atentat prilikom posjete Sarajevu u siječnju 2018.g., koja je u zadnji tren, zbog tih saznanja, pomjerena za dan, o čemu smo više prenosili ovdje .

Za ne povjerovati. Konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović prijeti ratom. Otkrio i lokacije gdje Muslimani drže oružje?
www.crodex.net

“Sto tisuća Bosanaca s iskustvom rata trenutno živi u Bosni! Municija u Konjicu i Goraždu! Haubice u Travniku! RPG-ovi u Hadžicima! Itd. Uzdaj se u se i u svoje kljuse! Znaju ONI da ovo nije šala i da bosanska snaga nije mala maca! Ef. Velic.. Alahu Ekber”, navodi se u Atovićevom statusu.

U međuvremenu Atović je status na Twitter-u obrisao./HMS/

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button