Izbor uredništva

Knezović:”SRAM VAS BILO HRVATSKI MEDIJI”

Kardinal Pell nedužan je optužen i osuđen za zlostavljanje 13-godišnjaka i pojedini mediji u Hrvatskoj umjesto da pišu o toj nevinoj patnji oni opet priču o krivici.

Pell je osuđen u prosincu 2018. godine. Po pet točaka optužnice za zlostavljanje dvojice 13-godišnjaka. Tužiteljstvo je tvrdilo da se zlostavljanje dogodilo u sakristiji i na hodniku katedrale sv. Patrika u Melbourneu. Sredinom devedesetih. U zatvoru je proveo duže od godinu dana. Nije mu bilo dopušteno služiti misu. 

Visoki australski sud srušio osuđujuću presudu i oslobodio australskog kardinala svih optužbi. Dokazano je da se zlostavljanja za koja je optužen ni na koji način nisu mogla dogodili na mjestu i u vremenu u kojem je tvrdila lažna žrtva i Tužiteljstvo.

U medijima se stvorila ogromna hajka na kardinala Pella koja očito traje još uvijek. Na sramotno izvještavanje određenih medija u Hrvatskoj o njegovoj smrti reagirao je poznati hercegovački franjevac Mario Knezović.

Njegovu objavu donosimo u nastavku:

”Kardinal George Pell preminuo je u Rimu. U utorak, 10. siječnja u 81. godini života, objavila je katolička novinska agencija CNA.

Umro kardinal Pell koji je sudski oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, a većina hrvatskih medija piše kao da je umro pedofil. Kardinal Pell je nevin patio. I umjesto da pišu o toj nevinoj patnji oni opet priču o krivici.

Moju video reakciju pogledajte jer dosta je više te medijsko-površne bande koja ruši istinu i dobrotu. DOSTA!!” napisao je Knezović

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button