Domovina

Klarić:Do kada ćemo trpjeti cenzuru “Faktografa” pod pokroviteljstvom Hrvatskog novinarskog društva!?

“Poznati širitelj dezinformacija Andrija Klarić razvio je teoriju prema kojoj Bill Gates želi nametnuti svjetskoj javnosti “klimatski lockdown”. počinje članak “Faktografa” na kojem kontroverzna novinarka Ana Benačić ispravlja tvrdnje Andrije Klarića.

Ovu objavu https://www.facebook.com/reel/983357196753326 ni ne spominje pa je nejasno što je točno Klarić krivo napisao (rekao).

Na ovoj https://fb.watch/sw5NEEK0Ur/ nešto sitno ispravlja (čovjekov utjecaj na ukupnu proizvodnju CO2) a o ostalim stvarima potvrđuje moje izvore ali stavlja fokus na moje namjere ovom objavom. Misaona policija.

Dok pripremim materijal za demanti ili tužbu sami pročitajte. Napomena članak piše gospođa Ana Benačić, to je ista dama koja se pojavljuje u onom dokumentarcu Maja Sever “Kolaž o laži” u kojem u ulozi stručnjaka demantira Lidiju Gajski kako imaju dokaze da maske pomažu.

U kontekstu priznanja pred kongresom Antony Faucia da mjere kao maske nisu imale znanstvene uporište stavite njene tadašnje takozvane dokaze.

Do kada ćemo trpiti cenzuru pod pokroviteljstvom Hrvatskog novinarskog društva čiji su novinari “Faktografa” članovi koji dobivaju čak i njihove nagrade?

Andrija Klarić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button