Svijet

Katastrofalan utjecaj pandemije Covid 19 na mentalno zdravlje djece i mladih

Rekordnih 420.000 djece mjesečno u Engleskoj liječeno od psihičkih problema

Mediji u svijetu su počeli ozbiljno analizirati posljedice raznih „mjera“ u pandemiji. Tako engleski Guardian navodi da više od 400.000 djece i mladih mjesečno se liječi zbog problema s mentalnim zdravljem – što je najveći broj zabilježenih – što dovodi do upozorenja o neviđenoj krizi u dobrobiti mlađih od 18 godina. Naši mediji nažalost još uvijek šute. Jedna od najgorih posljedica “mjera” je to što smo doslovno izludjeli ljude, a posljedice toga će biti dugoročne i strašne. Ujedinjeno Kraljevstvo ima epidemiju mentalnih problema kod djece, što je nezamislivo grozno.

Pogledajte zastrašujući grafikon u nastavku:

Mladi i djeca kojima ovaj virus nije bio realna prijetnja sada obolijevaju zbog toga što je industrija pandemije željela zaraditi na pandemiji a djeca i mladi će još mnogo godina osjećati utjecaj pandemije COVID-19 na njihovo mentalno zdravlje i dobrobit.

Svi oni znanstvenici i stručnjaci koji su zagovarali „stroge mjere“ su odgovorni za te posljedice i trebalo bi im doživotno zabraniti da bilo kome daju bilo kakve savjete!

Neka sami rade što god žele, samo neka nama ne “kroje” sudbine…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button