Domovina

Karačić:Bezrezervno navijam za Ukrajinu ali…

U ovom najnovijem sukobu, bezrezervno navijam za Ukrajinu ali primjećujem da određeni domaći medijski krugovi kao i društveno istaknuti pojedinci od Hrvata traže da pretrpe puno više, ”šatro” za Ukrajinu a zapravo puno više za interese briselskih zombija, nego što su smatrali da Hrvati trebaju pretrpjeti za sebe u Domovinskom ratu.

Iliti da približim, likovi koji su smatrali da Hrvatska mora otkačit od sebe Hrvate iz BiH za vrijeme rata te im ne pružati nikakvu potporu i time praktički ostaviti na cjedilu, a da bi se prevenirale kakve fantomske sankcije kojima su nas plašili i komoditet ljudi u Hrvatskoj (BiH je druga država, Hrvatska nema šta tamo tražiti niti svoje građane izlagati negativnim posljedicama) sada ultimativno govore kako bi smo trebali trpjeti i dvostruko veće cijene energeneta, glad, hladnoću i neke još druge stvari, a sve za zanosnu ideju globalne borbe protiv tiranina.

Neki su čak zagovarali misao da bi i oslobađanje Hrvatske bila preskupa i nepotrebna misija.

I nije njima do Ukrajine i ukrajinske sirotinje nego do ponašanja u skladu s interesima briselskih sijedih birokrata. Pa zar im je zbilja bolje u debelom crijevu sijedih briselskih ”đuturuma”, umjesto sa svojim narodom?

Davorin Karačić

Crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button