Izbor uredništva

Kako su vakseri postali antivakseri !?

Američki CDC je objavio značajne promjene preporuka o kojima više možete saznati OVDJE . Između ostalog CDC je objavio da cjepni status više neće utjecati na covid mjere i preporuke :

Kada ne bismo bili uronjeni u trogodišnji kolektivni teatar apsurda, ova bi vijest bila na naslovnicama svih novina, jer se njome de facto priznaje poraz ideologije cijepljenja. Nakon 2 godine prisiljavanja građana na cijepljenje preko ucjena, dehumanizacija, segregiranja, oduzimanja temeljnih sloboda na kretanje i rad, cenzura, itd., covid akteri sada javno priznaju da su cijepljeni i necijepljeni jednaki pred virusom.

Stavimo, za sada, na stranu sve nas koji nismo popustili pred tim strahotnim pritiscima i postavimo pitanje onima koji jesu te, još bitnije, onima koji su u tim pritiscima sudjelovali; kako se osjećate znajući da ste višestruko primili cjepivo o kojem se sustavno lagalo:

Cjepivo proizvedeno u manje od dvije godine od farma-korporacija čije povijesti govore same za sebe da biste danas i službeno bili u jednakoj poziciji kao oni koji nisu, a koje etiketirate tim famoznim terminom “antivaksera”?

Osjećate li se barem malo blesavo što su vas tako lako vozali 2 godine ili ćete to shvatiti tek kad mainstream mediji dobiju direktivu da je u redu o tome pisati? Nadalje, imamo pitanje i za one najzagriženije; jesu li ljudi iz CDC-ja, uz ostatak bivših vaksera, sada postali antivakseri? Ili pak postaje jasno da prava podjela nije na vaksere i antivaksere već na ideologe i neideologe, odnosno profitere i neprofitere?

Kako to obično biva, nakon što su strane institucije objavile ove informacije, nije trebalo dugo da i domaći potrčci zaokrenu svoje stavove:

Naravno, novinarka N1 televizije nije pitala što je uzrokovalo taj salto mortale niti je dotični covid redikul za to dao ikakvo objašnjenje, no to nije ni potrebno jer ništa drugo od njih nismo očekivali osim da poslušnički prate smjer mainstream vjetrova.

Valja još spomenuti zgodan tajming skorašnjeg “kraja pandemije” koji se, eto, dogodio baš pred američke midterms izbore, na kojima se očekuje da će trenutno globalistički nastrojeno vodstvo biti pometeno. Čak im ni neizbježno skorašnje samopripisivanje zasluga za okončavanje pandemije (u maniri našeg europejca: https://vlada.gov.hr/…/plenkovic-za-vl-pobijedili…/29832) neće pomoći.

Vrijeme je, nakon 3 duge godine, da konačno proglasimo kraj ovog teatra apsurda i počnemo pokrpavati društvenu olupinu koju su iza svog djelovanja ostavili.

Izvor :Sapere Aude

Stranica Sapere Aude je svojevrsna objava rata prevalentnom nekritičkom mišljenju, nametnutim narativima, banalizmu i dogmatizmu. Riječima F. Nietzschea, razumom ćemo, u ime slobode govora i mišljenja, udarati na sve dogme kako bismo ih prokazali kao šuplje. Svakome preporučamo posjetiti navedenu stranicu na kojoj ćete naći još mnoštvo odličnih tekstova.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Sapere Aude

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button