Domovina

KAKO SU “KREATORI ISTINE” RAZOTKRILI VUJNOVČEVU ČAKIJU

Od studenog 2022. do kraja lipnja 2023. u emisiji “Kreatori istine” s Marinom Vlahovićem uz povremena uključivanja Vesne Vučemilović i Nikole Kajkića sustavno smo analizirali i pratili tijek energetsko-financijskih malverzacija.

Objavljivali smo neupitne dokaze o isprepletenosti aktera, postupaka i ukupnog djelovanja kolokvijalno nazvanog Vujnovčevog kartela u politici, udrugama, medijima, sigurnosnom sustavu.

Višestruko smo dokazali nevjerojatnu interesnu mrežu te razorne hobotnice s pipcima koji su pod istom glavom i s istim ciljem držali i ujedinjavali deklarativno najrazličitije skupine medija i politika, od Indexa do brata Velje, od ljevice i globalista do Domovinskog pokreta i iznimno važnih protagonista u državnoj vlasti.

Potpuno smo rasvjetlili njihovu manipulativnu funkciju, prijetvornost i lupežluk. I bili često vrlo prljavo klevetani, napadani, osporavani.

Obično su ubrzo nakon nas drugi, istina rijetki mediji “otkrivali” to što smo javnosti prezentirali, a u nekim slučajevima, kao Financial Times oko Allianza i Fortenove, to su kasnije postajale i neugodne međunarodne afere.

Danas, kad su ti pogubni procesi eskalirali i doveli samu državu pred očima i najtvrdokornijih na rub sloma, svjedočimo iščuđavanju ili postavljanju naivnih, da ne kažem blesastih pitanja – što se točno dogodilo i tko su odgovorni?

Nije trebalo, izuzev eventualno zbog institucionalne forme, čekati svjedočenja na saborskom odboru za gospodarstvo.

Dovoljno je pregledati “Kreatore istine” i vrlo precizno vidjeti sve. Od planera, izvršitelja, političkih pokrovitelja i kreatora medijskih manipulacija ili poželjnih “istina”.

Ovako, kad se potvrdilo da je Vujnovac trideset dana za redom prikazivao manjak plina da bi kupio HEP-ov višak po bagatelnoj cijeni i lagao da je kupio samo 6% umjesto 63%, otprilike kao što je Haso trideset puta čakijom ubo Sulju jer ga je odguravao, a Suljo se sam nabadao do smrti, ostaje jedino pitanje odakle Hasi čakija i Vujnovcu informacija da će biti viška plina.

A i to smo nacrtali u “Kreatori istine”.

Izvan svake sumnje prešutno usklađena medijska i politička šutnja o toj činjenici s razvojem događaja i eskalacijom zadnjih nekoliko dana, najbolja je potvrda smisla i vrijednosti emisije “Kreatori istine” te odgovor mnogima koji su se pitali zašto upravo taj naziv i što želim postići s takvim medijskim projektom.

Danas vidi svatko tko nije umno i karakterno zaslijepljen.

Nadam se da će konačno i mediji i država “otkriti” mjesecima nakon nas i ostale činjenice s vrlo različitih područja države, medija, gospodarstva i društvenih procesa koje smo iznosili upozoravajući na krajnje razorne posljedice tih događaja.

Dok se Vujnovac i njegova družina ne dokopaju nove čakije.

Izvor: Marko Ljubić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button