Izbor uredništva

Kako je sve počelo?

U nastavku donosimo zanimljiv komentar Igora Peternela koji je objavio na društvenim mrežama:

”Nekoliko činjenica koje ne stavljam u kontekst i svakome prepuštam da ih slobodno interpretira. Kako je sve počelo? Trump razmahan juri prema novom mandatu, konzervativci u naletu zabranjuju abortuse u sve vise američkih država, Putin geostrateški napreduje, Britanci su u Brexit kaosu, Orban, Janša i Poljaci preuzimaju dominantnu ulogu u Briselu, konzervativna revolucija se iz Poljske počinje širiti, jača AFD i pritišće Angelu koja odstupa, Macrona svake subote ruši narančasta ulica…najavljuje se nova ekonomska depresija!

I onda sasvim slučajno neki Kinezi na tržnici pojedu šišmiše i sve se od tog trenutka mijenja- virus zavlada svijetom u kojem se ekonomska kriza ne dogodi, kontrolom kretanja ljudi preusmjeri se i kapital, redefiniraju se ljudska prava i slobode, Trump gubi izbore, globalistička ljevica predvođena epidemiolozima Bill Gatesom, Sorosem i ostalima preuzima Ameriku i preko WHO-a svijet, Angela se učvršćuje, AFD tone, socijaldemokrati u Njemačkoj postaju prva stranka, Macron nikada jači trenira COVID strogoću , Britanci prave Big Brother državu, a Orban, Janša i Erdogan pod krinkom virusa i pritisnuti globalističkom uraganom pretvoreni su u poslušne pudlice! Zanimljivo!

Tome dodajte sinoćnje svjetsko kazalište moderne represije. Predstavu za milijarde gledatelja širom svijeta kojom se želi pokazati i upozoriti- “pogledajte, ako možemo ovo raditi najskupljim, najbogatijim i najmoćnim nogometašima na svijetu, što ćemo tek vama običnim smrtnicima!

”Ljevica je dakle nakon radnika/proletera, migranta i homoseksualca pronašla virus kao političku supstancu odnosno kao spas i razlog opstanka!” piše Peternel.

Crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button