Domovina

Josip Jurčević brutalno izrešetao i razotkrio istinom Milorada Pupovca

Josip Jurčević, koji je u Sabor ušao na listi DP-a, a sada djeluje kao nezavisni zastupnik unutar Kluba s Hrvatskim suverenistima i strankom Pravo i pravda, smatra da Pupovac na čelu Odbora za ljudska prava “nikako ne bi smio biti jer ga između ostalog teško kompromitira istaknuto djelovanje u jugokomunističkom totalitarnom sustavu”.

Saborski zastupnik Josip Jurčević održao je govor u Hrvatskom saboru na temu izbora, imenovanja i razrješenja kojim je zastupnik Pupovac postao predsjednik Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina. Zastupnik Jurčević je iskoristio svoje vrijeme kako bi razotkrio zastupnika Pupovca i što je radio za vrijeme Domovinskog rata.

Zastupnik Jurčević je istaknuo da je glavni problem neuređene Republike Hrvatske neuređen Hrvatski sabor gdje je sve izokrenuto jer izvršna vlast upravlja zakonodavnom vlašću, odnosno sa Hrvatskim saborom. Zatim je Jurčević rekao par činjenica o zastupniku Pupovcu kao što je godina rođenje, koju školu je završio i u kojoj je stranci bio prije Domovinskog rata. Jurčević se osvrnuo i na djelovanje zastupnika Pupovca u Domovinskom ratu gdje je zastupnik Pupovac sudjelovao u razmjeni ratnih zarobljenika gdje su dva liječnika zarobljena i koja su trebala biti razmijenjena za dr. Šretara, međutim zastupnik Pupovac je već tada znao da je dr. Šreter mučen i ubijen.

Zastupnik Jurčević je također istaknuo da je SDSS osnovan 1997. godine čiji su osnivači bili oni koju su sudjelovali u politici na okupiranom području Republike Hrvatske.

Zastupnik Jurčević je razotkrio Pupovca što je zasmetalo zastupnici SDSS-a Dragani Jeckov koja je tražila povredu Poslovnika zbog čega je dobila opomenu jer je koristila Institut povrede poslovnika za repliku što je protivno Poslovniku Hrvatskog sabora.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button