Izbor uredništva

Jesu li vodeći mediji postali takvo sredstvo propagande da predstavljaju doslovno atak na mozak!?

Vodeći mediji su postali takvo sredstvo Propagande da predstavljaju doslovno atak na mozak. piše u svom osvrtu poznati novinar, književnik i publicist Zoran Vukman.

U doba korone količina tekstova i naslova koji su se bavili propagandom Pfizera i ostalih cjepiva, zastrašivanjem i zbunjivanjem ljudi, bila je grozničavo manijakalna, prijeteća u svim totalitarnim tonalitetima. Onda je odjednom sve stalo, a Propaganda se prebacila na rat u Ukrajini. Još opsesivnije i agresivnije jer se radi o ratnoj propagandi.

Nije li previše Zelenskoga i sličnih u našem svakodnevnom fokusu? Ima li smisla otvarati više ikakve novine, portale i gledati ijednu televiziju? Količina propagandnih tekstova je nepodnošljiva gomila informativnog smeća koje zasićuje ljude, napada na njihove misli, osjećaje i uvjerenja iz svih mogućih medijsko-propagandnih oružja. Praktički, vodi se ponovno psihološki rat protiv zapadne populacije, i to huškački. Ljudski mozak je za autore propagadno-obavještajnog rata objekt za prepariranje i ispiranje. “Slobodni”, “demokratski” Zapad u kojemu se do neke granice smije lajati ali koga briga ako ne dopire do debelih ušesa “filantropa” i njihovih medijskih pudlica?

Malo “demokratskog” meteža u online nišama se dade podnijeti, iako se trude i tu zauzdati preglasne “nazadnjake”. Dakle, neka laju nezadovoljnici, računaju oni, dok naše karavane prolaze. Ako pak “džukela” nepodobna stane baš pod kopito, tko joj je kriv što širi “teorije zavjera”.

Pa ‘ebemu, zar ta vaša usrana demokracija kad je već tako vrla Gospođa Istina a ne sponzoruša i kurtizana, ne može podnijeti i malo glasina i tih famoznih “teorija zavjera” – ako su tako sve bedaste “teorije”, kog se vraga bojite? A niste, velite, autokrati.

No dobro, vidjet ćemo. Sloboda je u mojoj glavi, u mom srcu, u mom duhu i vjeri, a siguran sam – ima nas još puno, tako da samo vi nastavite u mozak one koji vam vjeruju.

Izvor:Zoran Vukman

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button