Izbor uredništva

Ivica Šola: Dolazi era LGBT totalitarizma

“Svatko ima pravo živjeti na način na koji misli da je to ispravno. Ali ne moram ja, dok gledam Euro (nogomet), biti izložen toj propagandi, svaka reklama je bila LGBT propaganda.” Ovo su riječi saborskog zastupnika Grmoje koje samo reflektiraju ono što svatko zdravih očiju vidi: od reklama na nogometnim stadionima preko kapetanskih traka nogometaša i grba UEFA – e, sve pršti od duginih boja. Uistinu, svatko ima pravo živjeti na način za koji misli da je to ispravno, kako veli Grmoja, no kada netko svojim načinom života postane nametljiv globalno, da se poput vegete miješa u sve, pa i nogomet, e to onda, da se radi o bilo kome, pa onda i o LGBT stilu života, postaje prije svega davež. I nešto opasnije…, piše Ivica Šola u kolumni za Slobodnu Dalmaciju koju djelomice prenosimo.

Jedno je činjenica da svatko ima pravo živjeti svoj život, no druga je kada taj svoj stil ili izbor namećeš, guraš društvo u cenzuru, gušiš slobodu govora i mišljenja te drugima uskraćuješ njihova prava.

(…)

Kako reče Grmoja, svatko ima pravo birati svoj stil života, formirati svoja mišljenja, ali kada tvoj stil života i tvoja orijentacija postane kriterij za sport, nogomet, za sve pore života, to se onda zove diktatura, totalitarizam, u ovom slučaju LGBT totalitarizam. Taj totalitarizam na način najnižeg reketa uvlači se u Europsku uniju.

Podsjećam, 12. studenoga prošle godine Europska komisija objavila je priopćenje u kojem se najavljuje želja za nametanjem strategije za sve zemlje EU-a da se priklone LGBTQ agendi kao uvjet dobivanja novca za oporavak od COVID krize.

Moje duboko poštovanje prema svim ljudima bez obzira na boju kože, spol, naciju, vjeru ili spolni status, no kada vam jedna ideologija, u ovom slučaju LGBT, počinje biti kriterij, kao partija ne tako davno, u svim porama života, od sporta preko odgoja i obrazovanja do politike, to se onda zove totalitarizam, samo što je crvena zastava sa srpom i čekićem zamijenjena onom duginih boja. Princip je isti, sve su ostalo nijanse…, zaključuje Ivica Šola u kolumni za Slobodnu Dalmaciju.

Kolumnu u cijelosti pročitajte na Slobodnoj Dalmaciji.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button