Izbor uredništva

Istaknuti HDZ-ovac:Covid potvrdama treniramo ljude!

Na konferenciji za novinare na glavnom zagrebačkom trgu, saborski zastupnici Mosta danas su najavili da na 1200 potpisnih mjesta, počinje prikupljanja potpisa za raspisivanje referenduma kojim će se ukinuti stožerokracija i covid potvrde.

S obzirom na veliki interes javnosti u HDZ-u vlada velika nervoza zbog referenduma o ukidanju Stožera i covid potvrda stoga su krenuli sa žestokim napadima na Most preko većine glavnostrujaških medija nastojeći na sve načine spriječiti referendum.

”Ako sad ne pokažemo što mislimo, na ovom referendumu, onda nas čekaju još žešće mjere, još veći pritisci, čeka nas scenarij Austrije ili Njemačke gdje se građani sukobljavaju više nego ikada, gdje se u kućni zatvor stavljaju necijepljeni ljudi, gdje cijepljeni postaju građani drugog reda kao necijepljeni ako se ne docijepe nakon pola godine i gdje se uvodi obavezno cijepljenje.

Ovo nije obični referendum, ovo je plebiscit naroda o mjerama, stožeru i covid politici. Dosta je bilo diskriminirajućih, nelogičnih, stihijskih i znanstveno neutemeljenih mjera koje ugrožavaju, umjesto da štite naše zdravlje!Ako sada pokažemo da nećemo šutke dopustiti da nas se gazi, nijedna se vlast više neće usuditi ljude zatvarati i diskriminirati bez opravdanja. Izborimo se zajedno za razum, odgovornost, dosljednost i demokraciju u pandemiji! Izađite i dajte svoj potpis da zaustavimo stožerokraciju!” navodi Marija Selak Raspudić.

Možda najbolju ”reklamu” za referendum upravo daju istaknuti HDZ-ovci koji sa svojim izjavama dodatno mobiliziraju narod da napokon stane na kraj njihovoj vladavini i ”stožerokraciji”! Tako je danas na Hrvatskom radiju Marko Pavić, bivši ministar rada i mirovinskog sustava, a sada saborski zastupnik HDZ-a izjavio da sa Covid potvrdama treniraju ljude. Očito HDZ hrvatske građane tretira kao pse koje treba istrenirati kako oni žele!

Ovaj članak ću završiti sa sljedećim riječima:

Živimo kao psi, nosimo brnjice, imamo potvrde o cijepljenju, izlazimo kad gazda kaže, a ako puno lajemo zatvore nas pa nije ni čudo da se vladajući tako odnose prema nama.

Je li krajnje vrijeme da kažemo dosta!!!

Popis lokacija za potpisivanje možete pronaći ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button