Zanimljivosti

Ispravka ”netočnog” navoda: Ivana Kekin nije radila za Željku Markić prije 10 godina već prije 12 godina

Prije dva dana gradski zastupnik Mosta Trpimir Goluža objavio je Facebook post , koji smo prenijeli i na našem portalu, u kojem navodi da ja radikalno lijeva zastupnica Ivana Kekin gotovo dvije godine bila zaposlenica tvrtke Željke Markić.

Naknadno je u komentarima ustvrdio da je isto bila pred 10 godina.

Na navedeno je reagirala Ivana Kekin koja između ostalog navodi:

”Riječ je o očitim lažima koje i ovim putem demantiram. Radila sam u tvrtki za klinička ispitivanja kraće od godine dana, 2010., dok sam čekala raspisivanje natječaja za specijalizacije. Već sam krajem te 2010. godine dobila specijalizaciju iz psihijatrije te ubrzo prešla raditi na KBC Rebro.

Tada su Željka Markić i njezino političko djelovanje široj javnosti, pa tako i meni, bili potpuno nepoznati.

No, Trpimir Goluža taj je post objavio kako bi o meni iznio niz insinuacija i laži, za koje pretpostavljam da im je cilj stvoriti dojam o meni kao licemjernoj osobi koja jedno priča, a drugo radi.”

Nakon ovog posta reagirao je i Trpimir Goluža koji se ”ispričao” drugarici Kekin:

”Post nisam objavio da bi njime o Vama iznio “niz insinuacija i laži” kako Vi tvrdite već da bi pokazao Vašu širinu, uključivost, stručnost i profesionalnu sposobnost i odlučnost da kao mlada liječnica krenete hrabro u život.

Nažalost nakon objavljivanja mog posta osjetili ste potrebu javno se ispričavati zašto ste radili za Željku Markić. Time pokazujete da sam bio posve u krivu i da sam Vas precijenio. Vi zapravo nemate potrebnu širinu životnih pogleda niti sposobnost uključivosti kojom se tako rado i često hvalite.

Iz Vaših javnih istupa stječe se dojam kao da se sramite činjenice da ste radili za Željku Markić. Za to nema potrebe, niste učinili ništa protuzakonito niti nemoralno.

Kao nezaposlena osoba i mlada majka posve ljudski ste se ponijeli. Zamolili ste svoga tadašnjeg susjeda da “zahakla” svoju prijateljicu da Vas zaposli. Pri tome Vas nije smetalo što Vaši istomišljenici ljude poput tog Vašeg susjeda ismijavaju i nazivaju “katotalibanima”. To sam shvatio Vašom vrlinom, a ne manom, slabošću niti licemjerjem. I sad vjerujem da Vi volite ljude i ne diskriminirate ih ni po kojem osnovu.

Nazivate me “lažljivcem i klevetnikom” jer sam naveo da ste gotovo dvije godine bila zaposlenica tvrtke Željke Markić, a bili ste gotovo punu godinu dana i to ne prije 10-ak godina nego prije 12. Na tome Vam se ispričavam.” naveo je Goluža.

I mi se na ovaj način ispričavamo drugarici Kekin na prenošenju lažnih informacija !

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button