Zanimljivosti

”YOKO ONO” HLADNOG PIVA RADILA ZA ŽELJKU MARKIĆ !?

Ovo je zaista sramotno – poručila je krajnje radikalna ljevičarka Ivana Kekin iz saborskog Kluba zastupnika Zeleno-lijevog bloka, nakon čega je radikalno lijeva oporba napustila današnju sjednicu koju su na inicijativu udruge Hrvatska mati zajednički sazvali Odbor za zdravstvo i socijalnu politiku i Odbor za obitelj, mlade i sport. Ivanu Kekin je razljutilo prisustvo  Željke Markić, kao i podaci navedeni u tekstu same najave sjednice u kojima se navodi da je u zadnjih sedam godina u Hrvatskoj zabilježen veliki porast dijagnoza poremećaja spolnog identiteta.

Ono što zabrinjava kod Možemosa je antidemokratsko ponašanje i to da odbijaju raspravljati s neistomišljenicima, smatraju da samo aktivisti jedne strane smiju biti saslušani te vlastite AKTIVISTE, predstavnike udruga jasnog ideološkog predznaka, rukopolažu za “STRUČNJAKE”.

Iako Ivani Kekin, inače supruzi pjevača grupe Hladno Pivo , smeta Željka Markić u Saboru, očito joj nije smetalo raditi za tvrtku u kojoj je suvlasnica Željka Markić. Barem tako tvrdi Trpimir Goluža u svojoj objavi na društvenim mrežama koju prenosimo u nastavku:

” YOKO ONO HLADNOG PIVA,KOD ZAPOŠLJAVANJA NE BIRA

Navodno je, barem tako tvrde dečki iz benda, IVANA KEKIN, supruga pjevača i frontmena Hladnog piva Milana Kekina imala važnu ulogu pri raspadu njihova benda.

Izgleda da se psihijatrica, danas saborska zastupnica i potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba, prometnula u hrvatsku YOKO ONO.

Kad Ivana Kekin, politički krajnje radikalna ljevičarka, javno govori o njoj predesnoj Željki Markić onda je nemoguće ne uočiti izrazitu nervozu i napetost, neprimjerenu intonaciju, gestikulaciju i neverbalnu komunikaciju. Iz Ivane tad “izbijaju svi vrazi”. Netrpeljivost na najjače.

Sadržaj izrečenog jednako je negativan vanjskom dojmu. Posve eliminirajući, gotovo diskriminirajući. Epitet Kekinove o Željki Markić kao “notornoj kvazistručnjakinji” nedvojbeno ukazuje na nemogućnost njihova bilo kakvog približavanja.

Zato se čini posve nevjerojatnom činjenica da je Kekinova gotovo pune dvije godine bila zaposlenica tvrtke u vlasništvu Željke Markić.

Što je po vama nevjerojatnije?

1️⃣. to što je Željka Markić u svoju firmu zaposlila Ivanu Kekin

ili

2️⃣. to da se Ivana Kekin nudila i pristala raditi za Željku Markić” napisao je Goluža.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button