Domovina

Hoće li gosti i iznajmljivači tužiti Index zbog lažnog uzbunjivanja javnosti?

Ovo je vrhunac licemjerja. Koronini svjedoci s Indexa prvo su proširili lažnu paniku da će turisti otkazati rezervacije zbog “obale u narančastom” nakon čega su mnogi iznajmljivači spustili cijene.

Snimak zaslona

Sada se isti Koronini svjedoci zgražaju i čude što su izigrani iznajmljivači na kraju izigrali goste.

index
Snimak zasloina

Osuđujemo ove otkaze i ako su ilegalni i ako nisu (nego ‘samo’ neetički), ovo je sramota. Ali još više osuđujemo, i svaki dobronamjerni čovjek bi trebao osuditi, neutemeljena zastrašivanja raznih ”mainstraem” medija i nestručnjaka lažno predstavljenih kao stručnjaci kao Kolarić, Trampuž, Đikić, Ambriović Ristov, Rudan, Ceci, Lenhard, Srića, Čičin Šain… koji su plašili ljude eskplozijom epidemije, novom valu zbog AZ soja i tako dalje, a pogoto odvratno propagandistički djelovali da realne procjene Gordan Lauc i Nenada Bakića što više ogade, pa su ljudi nerealno spustili cijene.

Ili su to ipak bili šarlatani? Mnogi hoteli i iznajmljivači su izgubili možda i milijarde – možda bi ih se moglo i tužiti (ako se pokaže da su uznemiravali javnost neutemeljenim tvrdnjama). Možda bi i gosti i iznajmljivači trebali tužiti Index i razne ”sručnjake” zbog lažnog uzbunjivanja javnosti, što mislite?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button