Izbor uredništva

HDZ KUHINJA? YUtarnji list napisao huškački članak u kojem sina Nikole Kajkića, zovu narko-dilerom

YUtarnji list napisao huškački članak u kojem sina poznatog policijskog istražitelja i višegodišnjeg lidera jednog policijskog sindikata, Nikole Kajkića, zovu narko-dilerom zbog navodne prodaje jednog ili dva grama marihuane.

Tragično je da takve medije i dnovinare, zapravo plaćaju porezni obveznici Republike Hrvatske, i to isti oni koji kukaju da nema neovisnih istraživačkih medija.

Na sve ovo je u svojoj Facebook objavi reagirao Nikola Kajkić čiju objavu prenosimo u cijelosti:

Moram na primitivizam i zlo, reagirati!

Lokalni HDZ-ovac i gradonačelnik Vinkovaca (Ivan Bosančić), u “ofenzivi”preko YUtarnjeg (urednice Slavice Lukić Pupovčeve supruge), i “centrale HDZ a”, novinarima portala, naokolo šalje sms poruke u vidu “obavijest”o presudi (koju je prethodnim dogovorom pribavio i poslao yutarnjem listu), koji su to po nalogu HDZa objavili, te Ivan nadalje od drugih novinara traži objavu članaka protiv Nikole Kajkić i njegovog sina (za ovo posjedujem screenshot poruka koje je slao novinarima i iste ću proslijediti USKOKU, znajući da neke od tih novinara financira iz gradskog proračuna a nekima je….), pa shodno tome smatram bitnim naglasiti da ako tako ocrnjuje svoje kolege iz HDZ, mene nećeš!!!

Očito je da AP i Ivanu Bosančiću odnosno HDZ u smeta baner “EUTANAZIRAJTE HDZ”!!!

U nedostatku argumenata da opravdaju kritiku nezakonitih radnji Ministra Gordana Grlić Radmana i zbrinjavanja eutanaziranih svinja, zbog bolesti svinjske afričke gripe, zasmetao im je Transparent “EUTANAZIRAJTE HDZ”, shodno tome Ivan Bosančić u ime HDZ a sad udara po mojoj djeci… mojoj obitelji!!!

Pa to ni četnici 1991-1992 nisu radili i to oni četnici koji su s njima danas u koaliciji!!!

Ali dobro…idemo dalje;

Prije svega, postavlja se pitanje odakle Ivanu Bosančiću sudska odluka?? koju do danas niti moj sin (Mateo) nije zaprimio od suda, kao i kako komentirati sudsku odluku koja nije pravomoćna?? Sudsku odluku koju je donio sudac za mladež!!!!!

Sa druge strane, djeca kao djeca u životu zbog društva i radoznalosti čine razne stvari, ponekad nepromišljeno i iz znatiželje ili gluposti (da li je krimen ako mladi čovjek konzumira marihuanu?), ja imam svoj stav o tome, ali ne osuđujem nikoga, kao niti bilo koga zbog toga aboliram…. ako je to i konzumirao? Svatko od nas ima pravo na svoj stav i mišljenje o tome!

Međutim Ivan Bosančić nije spomenuo da je načelnik postaje Vinkovci abolirao policajca koji je tukao mog sina pri uhićenju i da je zbog toga protiv policajca podignuta optužnica pred Općinskim sudom u Vinkovcima! Da je načelnik policijske uprave nagradio tog policajca nagradom… tu ću stati!

Ali sve to je mizerno i beznačajno u odnosu na ono što oni iz HDZ a rade (provizije za sklopljene poslove, namještanje natječaja, zapošljavanje i uhljebljivanje, pijanke i objedovanje na račun građana, ljetovanje na račun poslovnih suradnika, korištenje službenih vozila u privatne svrhe i ima toga u nedogled)!

Sa druge strane Ivane Bosančiću i drugi HDZ ovci… Vama na znanje i podsjetnik; nikada se niste ovako oglašavali kada je primjerice; moja najmlađa kćer Leonarda, dvije godine uzastopno na državnom dvoranskom prvenstvu u tenisu u juniorskom statusu bila VICEPRVAKINJA, a slijedeće godine u SENIORSKOM DVORANSKOM DRŽAVNOM PRVENSTVU je bila treća u RH (u singlu)!

Uz napomenu da je rezultate ostvarila individualno nastupajući i pronoseći ime TK Vinkovci, (to je činila i na jako velikom broju međunarodnih turnira), bez i jedne kune pomoći ili stipendije od grada ili županije, pored toga druga moja kćer Nikolina je bila kapetan seniorskog odbojkaškog kluba VINKOVCI, gdje je tri godine zaredom igrala 1B ligu i bile doprvakinje Hrvatske! Trenirala je nekoliko godina mlađe uzraste i sve to bez kune naknade za treninge i igru (HDZ na vlasti u gradu i županiji). Uz napomenu da ste druge igrače i trenere plaćali…ali dobro!

Vezano za mog sina Matea, koji je danas vrlo dobar, izvanredni student!

Druga je godina ekonomskog fakulteta, danas ima svoju malu tvrtku i na Jadranu se bavi ugostiteljskom djelatnošću, živi i školuje se od svog rada kroz realni sektor!!! Nije član niti jedne stranke…….pa ako je i pušio marihuanu i shvatio da to nije pravi put zar ja kao ne trebam biti podrška ne samo svom već i svakom drugom djetetu koje u životu pogriješi i shvati pogrešku, svatko je od nas u mladosti i ludosti činio, nešto zbog čega žali a danas to sigurno ne bi ponovio!!!

U politici moraš biti i intelektualno mudar i osviješten da bi bio dobar političar!

Ne možeš paralelno voditi dva života iskren i lažljiv! Obitelj i djeca su uvijek ispred politike, pametan čovjek radi u tom dijelu raščlambu ili povlači paralelu i ne koristi za jeftine političke obračune obitelj, to čine samo budale i primitivci.

Evo… ja ovim putem pozivam javno da se gradonačelnik Vinkovaca i predsjednik HDZ grada Vinkovaca Ivan Bosančić i direktori njegovih gradskih tvrtki zajedno samnom odazovu na testiranje od konzumacije opijata i da se rezultati objave javno… to možemo učiniti sutra… ili prekosutra, kasnije ne!

(Ishlapit će 😁😁)

Isprike na kojoj gruboj riječi, ali očito je da dolazi vrijeme kada nitko od nas ne smije biti imun, moramo podići glavu gore, dati svoj doprinos, izaći na izbore i promijeniti ono što je loše…

Ja ih se ne bojim, ali oni očito imaju strah, vjerujte mi sve s razlogom!

https://www.jutarnji.hr/…/sin-zupanijskog-vijecnika-i…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button