Zanimljivosti

Halo Faktograf. Odmah demantirajte ove širitelje lažnih vijesti!!!

Halo, Faktograf.hr. Odmah demantirajte ove širitelje lažnih vijesti koji tvrde da cijepljeni imaju veći rizik zaraze omikronom od necijepljenih.

Škoti s DVOSTRUKOM UBODOM sada će vjerojatnije biti primljeni u bolnicu s Covidom nego necijepljeni zbog porasta broja starijih ljudi koji se razboljevaju zbog slabljenja imuniteta.

Ova informacija dolazi usred “čudnih” podataka koji pokazuju da je stopa oboljelih niža kod necijepljenih pojedinaca od pojedinačnih, dvostrukih ili čak trostrukih uboda otkako je Omicron postao dominantna varijanta u Škotskoj.

Procurili dokumenti izu Irske:

Nevjerojatan dokument o ”covid događanjima” u Irskoj. U razdoblju između 27.06.2021.-04.12.2021. 17% smrti je bilo od necijepljenih osoba, dok je 77,4% smrtnih slučajeva bilo od osoba cijepljenih dva puta.

Pogledajte statistiku pa se uvjerite sami!

Halo Faktograf. Odmah demantirajte ove širitelje lažnih vijesti!!!
www.crodex.net

Poruka faktografu

Odmah demantirajte ove širitelje lažnih vijesti koji tvrde da cijepljeni imaju veći rizik zaraze omikronom od necijepljenih. Možete iskoristiti “ekspertnu” analizu vašeg glavnog urednika Petra Vidova koju je sastavio kad je moje objave u kojima sam na to upozorio proglasio lažnim vijestima i ograničio im doseg. Najbolje da blokirate čitavu Škotsku, jer se čini da su tamo svi antivakseri, piše Gordan Lauc u svojoj Facebook objavi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button