Domovina

Grmoja: ”MEGA AFERA U KOJOJ SMO OŠTEĆENI ZA 2 MILIJARDE I O KOJOJ MEDIJI NE SMIJU PISATI! OVO MORATE POGLEDATI!”

Jučer je Nikola Grmoja na konferenciji za medije u Hrvatskom Saboru zajedno sa saborskim kolegama Mirom Buljem i Antom Kujundžićem, te vijećnicima općinskog vijeća Baške Vode, ukazao na moguće malverzacije i kriminal vezan za vrijedno zemljište i hotelski kompleks Baško polje.

”Iza ove afere stoje ljudi zbog kojih mediji nisu objavljivali ovaj slučaj, iako se radi o pogodovanju, mogućem kriminalu i krađi iz mirovinskih fondova, kojom su hrvatski umirovljenici i državni proračun oštećeni za 2 milijarde kuna, više nego u aferi INA.” naveo je Grmoja te optužio i bivšeg ministra vanjskih poslova Matu Granića:

”U ovu aferu je izgleda upleten i Mate Granić, dugogodišnji savjetnik AP-a, kao i siva eminencija DORH-a Mladen Bajić, a obojica se navode u službenoj zabilježbi u kojoj načelnik Roščić piše „pritišću me viši organi zbog rješenja šetnice Baška Voda – Promajna, a osobno mi se obratio Granić vezano za njegov razgovor s Bajićem, gdje se od njega tražilo da neke stvari napravi mimo zakona i prostornog plana općine Baška Voda.“

Jasno je da ova zabilježba služi kako bi se ekipa koja je sudjelovala međusobno ucjenjivala, a znakovito je da ni Državno odvjetništvo nije po ovome postupalo iako je sve prijavljeno.

Ovo je krađa velikih razmjera! Mirovinski fondovi u kojima je novac naših umirovljenika, donose odluku da se kupi i hotel Postire i proda Baško Polje, a svi znamo o kojem je kapitalu riječ. I onda se nama kaže da smo ruski igrači.” naveo je Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button