Crna kronika

Gordan Lauc razotkrio Pandemijski marketing Šprajca i RTL-a!

Znanstvenik Gordan Lauc optužio je voditelja RTL-ove emisije Direkt kao i tu kuću da provode tzv. ‘pandemijski marketing’ – promoviraju cijepljenje i plaše ljude posljedicama zaraze koronavirusom a radi vlastitih interesa.

Na najnoviji istup ponukao ga je tekst Ivana Hrstića, bivšeg glasnogovornika bivšeg korumpiranog ministra zdravstva Milana Kujundžića, objavljen u BiH izdanju Večernjeg lista pod naslovom: ‘Jesu li dr. Lauc i Mr. Bakić prešli na tamnu stranu ili za njih ima nade?‘ Njega je odmah na svom profilu prenio i Zoran Šprajc, prenosi paraf.hr.

“Već danima mislim napisati ovaj test, ali Ivan Hrstić me preduhitrio, komentirao je RTL-ov voditelj.

Odgovorio mu je Lauc, njegov je komentar izbrisan.

Pandemijski marketing

Nakon toga Lauc je komentirao na svom Facebook porfilu:

1) Objavite ružan tekst o nekome (u konkretnom slučaju o meni i Nenad Bakic) na službenim FB stranicama “neovisnog” medija

2) Kada prozvana osoba napiše komentar u roku od 90 sekundi taj komentar “sakrijete” (tako da ga vide samo FB prijatelji te osobe i nitko drugi) i tako pokušate još malo “objektivnije” prikazati stvarnost (dvaput provjereno, komentar je sakriven u manje od dvije minute. Kad vide ovo će ga vjerojatno vratiti, no neovisni svjedoci postoje)

3) pretpostavljam da isto rade i s drugim komentarima koji im se ne sviđaju…Zoran Šprajc, RTL Direkt, RTL.hr je li to objektivno novinarstvo koje želimo u Hrvatskoj, ili se radi o pandemijskom marketingu? Umjesto daljne pandemijske propagande bolje u komentarima ispod te vaše objave pročitajte što velika većina ljudi u Hrvatskoj misli o tome što radite…, napisao je Lauc.

Dodao je i kako nažalost stvari s pandemijom još uvijek nisu gotove.– Pandemijski marketing i dalje pokušava održati atmosferu straha i neće tako lako odustati, jer su u igri nevjerojatno veliki novci. Protiv toga se najbolje boriti smjehom. Kada vidite da netko u medijima širi strah, samo im se nasmijte i kažite: dobar pokušaj, no pandemijski marketing ovdje ne prolazi… I upozorite sve prijatelje da i oni također ignoriraju tu bezočnu propagandu koja za malo (ili puno) osobnog profita uništava sve oko sebe…’ upozorio je Lauc.

Auschwitz: Concentration Camp, Facts, Location - HISTORY
Slika: Koncentracijski logor iz 2. svjetskog rata. Kad se stvari kao u Australiji počnu događati, logori i strijeljanja više nisu daleko…

Prije godinu dana smijali smo se ovoj PrimeTime parodiji na temu covida, no nažalost u nekim dijelovima svijeta stvari su potpuno izmakle razumu. U Australiji ozbiljno razgovaraju o zabrani korištenja zajedničkih prostora zgrada osobama koje nisu cijepljene. Kad se takve stvari počnu događati, logori i strijeljanja više nisu daleko…

U Hrvatskoj smo se u najvećoj mjeri uspjeli oduprijeti pokušajima nametanja straha i suludih mjera. Promptno ukidanje prijedloga za obavezu nošenja maske na otvorenom u Zagrebu, ili jučerašnja izmjena propisa o obaveznom PCR testiranju sve djece koja su izostala iz škole, najbolji su primjer pobjede razuma nad nerazumom.
No nažalost ipak još uvijek nije gotovo, upozorava Lauc.

Izvor: http://www.paraf.hr/gordan-lauc-razotkrio-sprajca-i-rtl-pandemijski-marketingasi-pogledajte-sto-vecina-ljudi-misli-o-vama/

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button