Izbor uredništva

Evo kako su poneki epidemiolozi sjajno profitirali u pandemiji

Evo kako su poneki epidemiolozi sjajno profitirali u pandemiji… Kako je lijepo vidjeti da je epidemiolog iz Njemačke Marijo Parčina, koji ‘usput’ ima firmicu koja se bavi testiranjima i uvozom pripadnog materijala u Hrvatskoj, a koji je zagovarao ograničavanje slobode necijepljenima, te još više testiranja, sjajno krenulo u 2021., komentirao je Nenad Bakić na svom Facebook profilu.

Povećanje dobiti mu se mjeri u tisućama posto i sada je poveliki broj milijuna kuna.

Evo kako su poneki epidemiolozi sjajno profitirali u pandemiji. www.crodex.net
Poneki epidemiolozi su sjajno profitirali u pandemiji. (Foto:Facebook)

Primjerice jedna njegova izjava, ima puno toga: “U Hrvatskoj definitivno treba ukidati više slobode necijepljenima, puno više toga izregulirati, a prije svega napraviti veći pritisak na testiranje i na one koji se nisu cijepili.”

Oštro je zagovarao cijepljenje, citiramo: “Ne želiš se cijepiti? O.K., onda potpiši da se odričeš ‘intenzivne‘. Hrvatska definitivno kasni, a zarazit će se svi…”

Jako je zanimljivo zašto je dobivao prostor na nacionalnoj TV. Zanimljivo, naveo je da nabavu radi preko adrese u mjestu njegova sadašnjeg boravka u Njemačkoj.

PITANJE: Što mislite, da li je i ostalim znanstvenicima kovid-propagandistima, zagovarateljima cijepljenja djece, PCR testiranja, lockdowna… isto tako krenulo?

Money, Bag, Profit, Gold, Coins, Wealth

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button