Nogomet

Euforija u Mostaru: Možete nam zatvoriti granice, ali ne možete nas odvojiti od naše Hrvatske

Euforija i ljetna noć u Mostaru. Ulice prazne, a kafići puni ljudi u kockicama. Utakmica Hrvatske i Škotske gledala se u skoro svim ugostiteljskim objektima.

Sve kao da je stalo, a samo su golovi Vatrenih remetili noćnu tišinu, i nakon od svakog od tri postignuta Mostar se tresao od oduševljenja navijača kojima je Hrvatska u srcu. Nakon utakmice rijeke navijača slile su se prema starom igralištu, sada već kultnom mjestu u Mostaru za proslavljanje pobjeda reprezentacije Hrvatske.

Bježite ljudi, bježite iz grada jer ovdje igra Hrvatska, orilo se na starom igralištu uz mnoštvo upaljenih baklji. Skandiralo se Luki Modriću koji je na svoj nogometni put ka nogometnom krovu svijeta krenuo upravo iz Mostara i Zrinjskog.

Dva momka u dresovima Zrinjskog oduševljeni su pobjedom, a jedan od njih nam je rekao : Luka je naš Mostarski Plemić i kada god ga spomenu u svjetskim medijima onda spomenu i Zrinjski i Mostar. Cura ogrnuta šahovnicom dobacila je: Svjetski, a naš jedan jedini Luka.

Sinoć se u Mostaru zaboravilo na sve probleme i na zatvorene granice i na zatamnjenje HTV-a. Imam poruku za stožer rekao nam je dečko koji kaže da je student iz Mostara: Možete nam zatvoriti granice, možete od nas praviti turiste, ali nas ne možete odvojiti od naše Hrvatske. Pjesma i slavlje trajali su na ulicama Mostara do kasno u noć. Ovo je ništa što Mostar čeka u ponedjeljak, dobacio je na kraju oduševljeni student.

Euforija u Mostaru nakon pobjede Vatrenih

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button