Nogomet

ENGLEZI TVRDE: MODRIĆ ĆE “VATRENE ODVESTI DALEKO NA POSLJEDNJEM POKUŠAJU STARE GARDE”

Guardian ističe kako našu reprezentaciju predvodi „nezaustavljivi Luka Modrić koji će Hrvatsku odvesti daleko“, a pohod Hrvatske u Kataru nazivaju „posljednjim pokušajem stare garde“

Do početka svjetske nogometne smotre ostala su još 53 dana. Ali većina reprezentacija, naročito europskih, odigrala je svoje pretposljednje utakmice uoči Mundijala. Neke su momčadi u tim dvobojima dobile dodatne glavobolje, dok su neke profitirale i napunile se optimizmom.

Guardian je napravio listu 32 reprezentacije, koliko će ih se boriti za trofej u Kataru. Lista je temeljena na trenutnoj formi i očekivanjima od Svjetskog prvenstva. Za razliku od posljednje liste napravljene u lipnju, Hrvatska se na svježem popisu našla na osmom mjestu glavnih pretendenata na blještavi pehar svjetskog prvaka. Na 8. mjesto smo skočili s 13. pozicije.

Boljem statusu „vatrenih“ doprinijele su četiri uzastopne pobjede. Guardian ističe kako našu reprezentaciju predvodi „nezaustavljivi Luka Modrić. Tvrde kako će Hrvatsku odvesti daleko“, a pohod Hrvatske u Kataru nazivaju „posljednjim pokušajem stare garde“.

Prvi favorit za titulu trenutno je Brazil, a odmah iza našli su se njihovi rivali Argentinci. Treće mjesto drže Nizozemci, dok su Francuska i Engleska slabim rezultatima zaradile pad na ljestvici, pa su tako Francuzi trenutno sedmi, a Englezi deveti.

Završni dio liste zatvaraju redom domaćin Katar, Kostarika, te posljednja Saudijska Arabija.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Sportske

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button