Izbor uredništva

Eksplozija tumora! Patologinja izvješćuje o porastu agresivnih tumora nakon…

Počela sam viđati više slučajeva višestrukih tumora koji rastu u istog pacijenta, ponekad čak i u obje dojke. Imala sam 3 slučaja pacijenata unutar 3 tjedna koji su imali tumore koji su rasli u više organa.

Dr. Ute Kruger, istraživačica i viša liječnica na Sveučilištu Lunds u Švedskoj. Šefica je patologije s 25-godišnjim iskustvom i specijalnošću u dijagnostici raka dojke. Proučila je na tisuće obdukcija i uzoraka raka dojke, a dob pacijenata, veličina tumora i stupanj zloćudnosti unutar imali su prirodan ritam tijekom njezine karijere, sve do 2021. kada je počelo „cijepljenje“.

Liječnici za covid etiku objavili su intervju s njom kojega možete pogledati OVDJE. U intervjuu je podijelila svoju zabrinutost zbog neobičnih značajki koje su se pojavile u uzorcima iz prošle godine.

  • Dob  – Prosječna dob uzoraka koje je primila je pala, s porastom broja uzoraka kod ljudi između 30 i 50 godina.
  • Veličina  – Prije je bilo neobično pronaći tumor veličine 3 cm, dok se sada redovito viđaju tumori od 4-12 cm, a postoji i nedavni slučaj tumora od 16 cm  koji je zauzeo cijelu dojku.
  • Višestruki tumori  – dr. Kruger je počela viđati više slučajeva višestrukih tumora koji rastu u istog pacijenta, ponekad čak i u obje dojke. Imala je 3 slučaja pacijenata unutar 3 tjedna koji su imali tumore koji su rasli u više organa. Jedna je imala tumore na dojci, gušterači i plućima nekoliko mjeseci nakon cijepljenja.
  • Ponavljanje  – Došlo je do porasta pacijenata koji su godinama bili u remisiji raka, a onda iznenada dobili agresivan recidiv raka ubrzo nakon cijepljenja.

Dr. Kruger isprva je mislila da su ovi turbo karcinomi, kako ih ona naziva, posljedica odgođenih pregleda liječnika zbog Covid karantena.

Ali to je razdoblje davno prošlo, a tumori i dalje agresivno rastu, i to kod mlađih pacijenata. Neke od tih slučajev prijavila je i FDA-i, i dok su neki viši službenici isprva pristali sastati se s njom, sutradan su otkazali sastanak bez ikakvog objašnjenja i poslali telefonskog agenta da preuzme njezin izvještaj.

Prije šest mjeseci dr. Kruger pojavila se na tribini u Njemačkoj kako bi predstavila svoju teoriju da cijepljenje uzrokuje agresivne tumore. Od liječnika je na tom summitu zatražila pomoć u prikupljanju podataka. Nažalost, malo njih je bilo spremno prikupiti te podatke i podijeliti ih s njom.

Dio vremena dr. Kruger provodi na autopsijama, a skrenula je pozornost na brojne zabrinjavajuće anomalije.

  1. Šezdesetogodišnjak je imao više malignih bolesti. Dobio je 2 doze cjepiva protiv Covida tijekom kemoterapije, a zatim je dobio Guillain Barreov sindrom. Pronašla je upalu leđne moždine, mozga i krvnih žila.
  2. 80-godišnja žena je ostala paralizirana mjesec dana nakon cijepljenja. Dr. Kruger je pronašla krvarenje u leđnoj moždini u blizini vrata, što je nešto što nikada prije nije vidjela. Pod mikroskopom je vidjela upalu u žili koja je uzrokovala puknuće i krvarenje. Pronašla je i upalu srčanog mišića – miokarditis.
  3. Dr. Kruger je pozvana da riješi spor između obitelji preminule osobe i liječnika koji su potpisali obdukciju. Obitelj i njihov liječnik vjerovali su da je smrt posljedica cjepiva protiv Covida, ali oni koji su obavili obdukciju nisu došli do nikakvih nalaza koji bi to potvrdili i nisu povezali smrt s cjepivom. Kada je dr. Kruger obavila vlastitu autopsiju, pronašla je dokaze miokarditisa i vaskulitisa – upale krvnih žila u plućima. Izvorna autopsija je ili propustila te signale ili ih nije tražila, a obitelj je bila u pravu. Dr. Kruger je podijelila svoje mišljenje, koje je poduprlo još jedan viši patolog iz Njemačke, da je smrt doista bila posljedica cjepiva protiv Covida.

Dr. Kruger je istaknula 3 glavna problema s načinom na koji se autopsije trenutno izvode u praksi:

  1. Informacije o pacijentima su traljave. Dr. Kruger je osobno imala nekoliko slučajeva u kojima su kliničari napisali za obdukciju da pacijent nije bio cijepljen, dok je zapravo u njihovim medicinskim kartonima bilo dokumentirano da jesu.
  2. Tipična obdukcija ne izvodi dovoljno duboke pretrage da bi se dijagnosticirao glavni uzrok određenih medicinskih problema. Oni ne provode rigorozna histopatološka testiranja tkiva gdje bi se vjerojatno pojavila oštećenja cjepivom, ali koja su neophodna za otkrivanje markera ozljeda izazvanih cjepivom, kao što su imunološki infiltrati ili šiljasti proteini u miokardnom tkivu. Dr. Kruger je provela temeljitije pretrage i pronašla miokarditis i upale koje je izvorna autopsija propustila.
  3. Postoji nedostatak iskustva u evaluaciji ovih nalaza i nedostatak želje da se slučajevi pravilno kontekstualiziraju. Osim toga, većina kliničara za autopsiju ne prijavljuje slučajeve FDA-i.

Dr. Kruger je izjavila da cijepljenje vidi kao okidač za brzorastuće tumore i autoimune bolesti. Ona vidi mnogo upala uz tumore, i naravno, to nije samo rak dojke. Mnogi drugi patolozi izvijestili su dr. Kruger da vide porast karcinoma, karcinoma više organa i rijetkih karcinoma.

Završila je riječima: “Studirala sam medicinu jer sam htjela pomoći ljudima. Ali sada mi se čini kao da gledam kako ubijaju ljude i ne mogu ništa učiniti”.

Prvi korak u rješavanju bilo kojeg problema je priznanje da problem postoji. Imamo veliki problem, a da bismo ga počeli rješavati, moramo ga prepoznati. Vrijeme je da počnemo vršiti pritisak na liječnike da progovore. Svaki liječnik koji je dovoljno svjestan da shvati da nešto nije u redu mora početi rješavati problem. Dodatna motivacija može biti pritisak spoznaje da će sve eksplodirati, a oni ne žele stajati s pogrešne strane kad se to dogodi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Provjeri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button