Humor

Drama u Mostaru: Sledio sam se u trenu, cijeli život parkiram ispred kladionica i pekara, te nikada nisam imao sličnih problema…

Prava drama događala se jutros u Mostaru. Jedan žitelj grada na Neretvi dobio je kaznu za nepropisno parkiranje, Ovo je njegova priča:

“Kao i obično jutros sam pošao uplatiti kladionicu. Upalio sam sva 4 i ušao u kladionicu. Mislio sam da ću brzo završiti, ali navalili bingaši i oni koji se klade na utrke pasa. Tek nakon njih sam ja DOŠAO NA RED i uplatio svoj listić, te sam nakon provjere krenuo prema svome autu.

SLUŽBENI PODACI: U kladionicama BiH potrošeno 1,7 milijardi KM, pogledajte  gdje se najviše uplaćivalo?! | posuski.info
Potrošio sam čitavu plaću. Kako da još i kaznu platim

Iznenadio sam se kada sam na brisaču ugledao papir, a iznenađenje je bilo još veće kada sam vidio da je to kazna za parkiranje.

Sledio sam se u trenu, cijeli život parkiram ispred kladionica i pekara, te nikada nisam imao sličnih problema. Jedna svjedokinja mi je rekla da se taj koji je napisao kaznu došao iznenada, te isto tako iznenada nestao. Kaže da joj je u želju bilo vidjeti službenu osobu, ali eto njena sreća je kratko trajala. Poprilično sam siguran da je ova kazna uperena protiv mene osobno i moje udruge, te sam spreman poduzeti određene korake. Prvo sam se obratio svojoj Udruzi parking papaka, a oni su također ostali u čudu.

Do sada smo svoja vozila ostavljali gdje smo stigli i nikada nismo plaćali kazne za parkiranja. Tužit ćemo grad Mostar koji nam nije obilježio prometnice ispred kladionica, pekara i trafika da se tu mogu ostavljati vozila. Također smo riskirali da oštetimo svoja vozila penjući se na nogostupe, pa i na javnim parkinzima smo se trudili zauzeti par mjesta. Znate da se na tim groznim parkinzima najlakše oštete vozila, kada neko stane do vas blizu i vratima vas zapara.

Do sada je Mostar bio tolerantan grad bez kazni i možda jedini koji nema onaj grozni pauk koji odvozi vozila. Ako ovo ne urodi plodom svi mi iz Udruge ćemo izaći na ulice i blokirati parkinge kod Hita i Kosače. Kada ne možemo nećete parkirati ni vi. Nemam više snage ni pričati koliko sam revoltiran, završio je svoju priču Mostarac koji je dobio kaznu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hercegovina in

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button