Domovina

DANAS JE DAN DRŽAVNOSTI: Zašto na programima HRT-a nema domoljubnih pjesama?! Zar netko to zaista smatra kršenjem izborne šutnje?!

Ako ste danas barem malo poslušali Hrvatski radio – prvi, drugi ili treći program i gledali Hrvatsku televiziju – od prvog do četvrtog programa, mogli ste uočiti ozbiljan deficit domoljubnih pjesama koje se inače na državne blagdane puštaju u znatno većoj mjeri… Ukoliko netko smatra da bi se puštanje domoljubnih pjesama moglo smatrati kršenjem izborne šutnje, onda se zaista moramo zapitati – kojim to kandidatima smeta slavljenje Dana državnosti i Dana branitellja Grada Zagreba?!

VIDEO: “Nećemo dopustiti tim jugokomunističkim ostacima, ali ni onim političkim diletantima, bezglavim smušenjacima koji ne vide o čemu se zapravo radi danas, u Hrvatskoj, i u svijetu sa kojekakvim regionalnim planovima… Nećemo dopustiti onima koji se vežu i sa crnim vragom protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti, ne samo sa crnim, nego i zelenim, žutim vragovima… Nećemo dopustiti onima koji se povezuju sa svima protivnicima hrvatske samostalnosti, ne samo povezuju, nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Judine škude!“

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
FB Velimir Bujanec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button