Izbor uredništva

Covid potvrde kao ključ diskriminacije ali i širenja epidemije?

Pitanje je koliki je broj dosad „cijepljenih“ to učinio pod prisilom, iz straha za očuvanje radnog mjesta ili iz drugih nemedicinskih razloga. Zašto i dalje traje pritisak na „cijepljenje“ i o kakvoj je medicinskoj nužnosti riječ? Ovih dana Stožer na konferencijama konstantno izjavljuje da i „cijepljeni“ prenose virus, te potvrđuje i podatke o broju preminulih „cijepljenih“ osoba, a o čemu svjetski mediji izvještavaju već duže vrijeme. Postoji i mala „caka“. Ukoliko „cijepljeni“ premine do 14 dana nakon primitka druge doze, on se vodi kao „necijepljeni“. piše portal logicno.com.

Dok „necijepljeni“ pacijent u bolnicu ne može biti primljen bez obavljenog PCR testa, „cijepljeni“ (pacijenti i osoblje) u bolnicu ulaze bez ikakve kontrole, i nekoliko mjeseci nakon „cijepljenja“ te potencijalnu zarazu neometano mogu širiti po svim odjelima. Time im je omogućeno zaraziti kako ostale pacijente, tako i medicinsko osoblje, koji potom zaraženi od „cijepljenog“ mogu i preminuti. I uprkos tome, zaposlenici u zdravstvu koji se ne žele „cijepiti“ sutra će dobiti otkaze jer su „opasnost“ za druge. O čemu bi se ovdje moglo raditi osim o prisiljavanju grupe po grupe građana na „cijepljenje“ pod svaku cijenu?

Kada „stručnjaci“ kažu: „Cijepljeni“ se mogu zaraziti ali to se rijetko događa ili „cijepljeni“ će sigurno imati slabije simptome, kako bismo onda mogli nazvati smrt? Slabijim simptom?

U nastavku donosimo grafikon na kojem možete vidjeti broj novih pozitivnih slučajeva s Covid 19 u zemljama sjeverne Europe.Pogodite u kojim zemljama su covid potvrde intenzivno već duže implementirane, a u kojima nisu. Podsjetimo, propusnice bi trebale spriječiti širenje epidemije ali ovaj grafikon dokazuje upravo suprotno.

Dok su u Švedskoj i Norveškoj ukinute gotovo sve mjere i broj zaraženih pada , u Latviji i Litvi necijepljeni više ne mogu gotovo nigdje pa čak niti u supermarkete, broj zaraženih rapidno raste. Pa zašto se onda uvode covid potvrde? Odgovor je jednostavan – one su ključne za put u daljnju kontrolu građanstva.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button