DomovinaVijesti

BORIS MIŠEVIĆ POZVAO NA PROSVJED:U pitanju su sloboda i jednakost.

Novinar RTL televizije Boris Mišević u emotivnom obraćanju javnosti pozvao je sve na današnji prosvjed, koji će se pod nazivom ‘STOP diskriminiaciji, STOP podjelama, STOP covid-potvrdama’ održati u nedjelju u 15 sati na Trgu Francuske Republike u Zagrebu.

Njegov istup prenosimo u cijelosti:


-Rođen sam u Beogradu 1974. Živim u Hrvatskoj od 1982. Ona je moja Domovina i prema njoj sam se tako odnosio u svakom trenutku svoga života. Volim je i ponosim se njome. U poslu sam prema političarima bio uvijek korektan i fer. Hvalio kada su zaslužili, kritizirao kada je trebalo. U mom novinarstvu nikada, ali baš nikada, nije bilo ni trunke aktivizma. No sada su u pitanju naša djeca i njihovi životi za 5, 10 ili 20 godina. U pitanju su sloboda i jednakost.

Ovo je borba protiv diskriminacije, koje ne smije biti. Ovo više sa zdravljem nema nikakve veze. Toga su svjesni svi. Dođite sutra mirno i uzdignute glave. Hrvati, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Romi, Slovaci, Mađari, cijepljeni, necijepljeni, bijeli, tamnoputi, desničari, ljevičari, svi.. Ja ću doći sa svojom obitelji. Vidimo se!, poziva Mišević.

MIŠEVIĆ

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button