Svijet

Američka ambasada zapošljava-godišnja primanja su 332.250 kn

Američka ambasada u Zagrebu zapošljava te nudi godišnja primanja oko 332.250 kuna

Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog.

Aplicirajte za ovaj posao u Zagrebu i zarađujte godišnje 332.250 kuna – traži se poznavanje hrvatskog gospodarstva i znanje engleskog jezika.

 Američka ambasada zapošljava na poziciji Commercial Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Radni zadaci obuhvaćaju profesionalnu analizu i savjetovanje šefa odjela LES-a (HOS) u planiranju, organiziranju i upravljanju programima za olakšavanje marketinga američke robe i usluga. Osoba na poziciji štiti američke poslovne interese u Hrvatskoh te se asertivno obraća hrvatskoj vladi u ime američkih izvoznika i investitora.

Potrebna je minimalno viša stručna sprema na području poslovnog upravljanja, ekonomije, marketinga, financija ili međunarodne trgovine. Očekuje se minimalno pet godina radnog iskustva na odgovornim pozicijama u poslovanju, vladi ili nevladinim organizacijama na polju marketinga, promocije, trgovine ili međunarodne trgovine.Također, uvjet je poznavanje hrvatskog gospodarstva i trgovačke prakse i sveobuhvatno razumijevanje vanjskotrgovinske politike i pitanja koja utječu na bilateralne trgovinske odnose domaćeg gospodarstva sa SAD-om. Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog.

Poslodavac osigurava godišnju plaću oko 332.250 kuna. Rok prijave je 8.6. Aplicirajte ovdje.

Prijavite se na slične poslove poput Supply and Customer Service Officer (m/f) u Zagrebu, referent otpreme (m/f) u Koprivnici ili Personalized Internet Ads Assessor Croatia (m/f) za rad od kuće.

Sretno!

Za vizu za SAD više se ne mora dolaziti na razgovor s konzulom u Zagreb -  Večernji.hr
američka ambasada u Zagrebu

www.crodex.netPOŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
poslovni.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button