Crna kronika

Smijemo li ovo zanemariti? Još jedan sportaš preminuo iznenada Andres Melendez (20.g.)

Andres Melendez (20), bejzbol igrač iz Clevelanda, je iznenada je preminuo u četvrtak 16.12.2021.g., u dobi od 20 godina, izvještavaju svjetski mediji, najviše američki.

Vijest je potvrdio njegov MLB klub, Cleveland Guardiansi. Uzrok smrti nije otkriven i javnost u ovim trenucima ne zna još uvijek što se dogodilo.

“Bio je tako pozitivan, pun respekta, a i sa velikim, prelijepim osmjehom koji je imao utjecaj na sve koji su ikad komunicirali s njim”, napisao je njegov klub.

sportaš preminuo

Ne znamo je li ovaj sportaš cijepljen. Ne znamo je li ovaj tragični događaj posljedica cjepljena, a iskreno se nadamo da nije.

Međutim, ne vjerujemo ni da bi mediji objavili javnosti istinu (ako im istina i činjenice ne odgovaraju).

Ne vjerujemo im.

Povjerenje je izgubljeno, i teško će se povratiti (ako ikada).

Ali se pitamo, može li i koliko ova smrt biti povezana za COVID cjepivima, s obzirom (a između ostalog):

  1. na slučaj Dr. Andreasa Noacka, njemačkog znanstvenika koji je završio doktorat na temu grafenskog oksida/hidroksida, i koji je radio i za veliku-privatnu korporaciju na razvoju proizvoda s aktivnim ugljenom/grafenom. Koji znanstvenik, kao vrsni poznavatelj grafena, kojeg je otkrio u COVID cjepivima, je javno govorio vrlo konkretno o tome kako grafen djeluje poput žileta u krvi – dakle ugrušaka i oštećenja srca – i kako je procjenjuje da će vjerojatno sportaši umrijeti nakon njihovog intenzivnog krvotoka tj ubrzane cirkulacije (!), o čemu smo više pisali ovdje;
  2.  na ranije izlaganje dr. Sean Brooksa (o kojima smo pisali ovdje), koji se poziva i na dr. Vladimira Zelenka (o čijim upozorenjima smo pisali ovdje, i koji je prema vlastitom svjedočenju liječio tisuće COVID bolesnika), a koji ukratko procjenjuju i upozoravaju (izravno izlažući svoj ugled i sigurnost sebe i svoje obitelji) na nuspojave cijepljenja kako slijedi:
    • Kratkoročne posljedice:
      1. krvni ugrušci,
      2. miokarditis (upala srčanog mišića),
      3. koji najviše zabrinjava, je stopa pobačaja trudnica u prvom tromjesečju koja raste sa 10% na 80% !!!?
    • Srednjoročne posljedicepogubna imunosna reakcija. Naime, studije na životinjama s ovim cjepivima su pokazale da su životinje zaista stvorile zadovoljavajući broj antitijela, ali kada su ponovno izložene virusu protiv kojeg su cijepljene – veliki broj ih je uginuo…(dok ispitivanja na ljudima nisu provedena);
    • Dugoročne posljedice: uzrokuje povećanje rizika na autoimune bolesti, rak i neplodnost…
  3. Na stavove Dr. Roberta W. Malonea, koji je izumio mRNA tehnologiju u cjepivima, i koji na svojoj ulaznoj-naslovnoj web stranici, jasno daje do znanja (slika dolje) da je, “…kao izvorni izumitelj mRNA i DNA cjepiva…zabrinut kako se ova tehnologija razvija i primjenjuje…”?
  4. Je li smijemo zanemariti poruke okultne oligarhije koje su urezali u kament-granit – slika dolje ispod u kojoj neizravno navode da je potrebno održavati broj stanovnika na Zemlji do 500 milijuna?
  5. Je li smijemo zanemariti ogromno povećanje iznenadnih zdravstvenih problema vrhunskih sportaša o kojima smo prenosili vijesti ovdje ?
Slika (screenshot): Ulazna poruka na web stranicu izumitelja mRNA cjepiva

Na svakom je pojedincu za procijeniti: Je li se isplati kockati sa vlastitim zdravljem i zdravljem svojih najmilijih radi par tjedana ili mjeseci mira/zaposlenja – dok ne stigne nalog za sljedeću dozu cijepljenja – kojem cijepljenju se ne nazire kraj, a u međuvremenu gubimo slobodu i postojeći način života ulazeći u diktaturu i jednoumlje.

Georgia Guidestones (smjernice) je veliki granitni spomenik u Elbert okrugu, u državi Georgia, u SAD-u. Podignut sada već davne 1980.g. u SAD-u. Na njemu je uklesana poruka s deset naputaka/postulata, napisana na osam “živih” jezika, te kraća poruka ispisana na vrhu strukture na četiri “mrtva” jezika: babilonskom, starogrčkom, sanskritu i egipatskim hijeroglifima. Prva smjernica (gore u slici na engleskom jeziku) kaže kako je neophodno održavati čovječanstvo maksimalno do 500 milijuna ljudi (a što treba učiniti sa ostatkom od cca 7,0 milijardi, koliko ih je sada na Zemlji?!?) Kako ne bi bilo dvojbe oko nadahnuća, ovaj granitni spomenik, inače podignut uz poljski put “Bogu iza leđa” ali udaljen 666 milja od otoka Manhattan, država New York (može se provjeriti na Google kartama pomoću opcije measure distance-izmjeri udaljenost), koji otok se smatra središtem zapadne civilizacije, a na kojem je smješteno i sjedište Ujedinjenih Naroda (UN-a).

Napomena: Predstavljene informacije ne odražavaju nužno stavove portala crodex.net, te ih sugeriramo uzeti sa rezervom, ali i u obzir prilikom osobnog prosuđivanja o ovoj temi jer njihov značaj može sutra značiti ogromnu razliku u Vašem životu i životu Vaših najmilijih. Slijedom navedenog, smatramo da je za ispravnu prosudbu o cijepljenju opravdano iste objaviti nego zanemariti, što ovim putem i činimo, te poklanjamo povjerenje o vjerodostojnosti iznesenih podataka svakom čitatelju na osobnu procjenu, a držeći se smjernice iz Svetog Pisma: Sve provjeravajte, dobro zadržite! Svake se sjene Zla klonite (1 Sol 5, 21).

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button