Domovina

Zvonko Zubak za N1 o velikoj aferi o isporuci oružja Ukrajini u koje je uključena tvrtka njegovog sina

Saborski zastupnik Nikola Grmoja postavio je ovoga tjedna zastupničko pitanje Andreju Plenkoviću u kojem ističe da je tvrtka WDG promet u vlasništvu Matijasa Zubaka, sina poznatog trgovca oružjem Zvonka Zubaka, prevarila Ukrajinu. Grmoja u pitanju navodi da je tvrtka sklopila ugovor s Ukrajinom o isporuci oružja, dobila predujam, a oružje nikada nije isporučila. “Jesu li Vlada RH i Ministarstvo obrane upoznati sa zahtjevom Ministarstva obrane Ukrajine za povratom novca zbog neispunjenja obveze tvrtke WDG promet d.o.o. i što su poduzeli po tom pitanju”, pitao je Grmoja.

Zvonko Zubak gostujući u Newsroomu rekao je da puno stvari vezanih uz slučaj moraju biti tajne. NJegovo gostovanje možete pogledati u nastavku:

Navedeno gostovanje i izjave Zubaka komentirao je istraživački novinar Marin Vlahović koji je ovu veliki aferu i otkrio :

”Tip dođe na mainstream televiziju i mrtav-hladan izjavi kako u Hrvatskoj ne može otvoriti ni bankovni račun, pa je zato otišao u Češku, onda optuži mene da sam ga tražio novac, Nikolu Grmoju da je primio novac od mene i češkog bankara da je ukrao novac. N1 se ozbiljno kompromitirao plasiranjem stupidnih laži i davanjem prostora čovjeku pod međunarodnom istragu da iznosi čak i neistine o mom privatnom životu, obitelji i zdravstvenom stanju. To mogu samo najgori ljudi.” napisao je Vlahović.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button