Izbor uredništva

Zašto višak smrtnosti u Hrvatskoj nakon uvođenja covid potvrda i cijepljenja nije tema?

”Tri godine širenja straha, političkog i financijskog profita tijekom pandemije zahtijevaju odgovore.

Tražimo istražno povjerenstvo o mjerama, cijepljenju i troškovima pandemije kako bismo saznali istinu!” rekao je Nikola Grmoja u Saboru tražeći osnivanje istražnog povjerenstva o radu Stožera i Vlade u vrijeme covid plandemije.

Na ovo izlaganje reagirao je poznati poduzetnik i matematičar Nenad Bakić kojeg je Grmoja u svom izlaganju spomenuo.

” Vidim da me je g. Nikola Grmoja spomenuo u Saboru, vjerojatno se referira na ovo što sam više puta spominjao – višak smrtnosti je daleko veći nakon što je cjepivo trebalo štititi osjetljive (smrtnost starijih 1.000-10.000 veća nego djece i mladih, a najveći dio starijih je cijepljen početkom 2021.).

ZNANSTVENICI koji šute o ovome nisu položili etički test, trebaju vratiti diplome i nikako ne predavati na fakultetima!

No MEĐUTIM, druga tema – surotno otvorenim lažima koronaških propagandista koji žale da nisu uspjeli nabiti lockdown i nametnuti cijepljenje djece (samo 0,4% roditelja djece mlađe od 13 je poslušalo te jadne
gubitnike) Hrvatska nema veliku smrtnost s obzirom na zadane okolnosti (stara, bolesna nacija, s kratkim očekivanim trajanjem žibota, najdeblja u EU, loš zdravstveni sustav). Da nije bilo brutalnog lockdowna u proljeće 2020. dok je Rudan bio glavni, te potvrda, bilo bi i bolje – pogledajte u komentarima! ” naveo je Bakić.

Što se dogodilo djeci i starijim tijekom 2022.? Otkud toliko smrti? I još važnije, kako to nije tema? Čovjek bi pomislio da se radi o neugodnoj nekoj istini kad ono što je bila glavna tema, odjednom nije tema upravo kad izlaze najzanimljiviji podaci. Još čudnije, višak smrtnosti za 65+ je u 2022. nakon što su skoro svi bili prirodno imuni i najveća većina 65+ cijepljena, višak smrti je bio kao u smrtnosnima 2020. i 2021. kad su harali smrtonosni valovi pandemije. Pri tome, uočite da bi statistički to trebalo biti puno manje zbog unaprijednih smrti (netko je pri kraju života, jako slab, pa ga pokosi korona, teorija ‘suhog granja’).

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button