MagazinVideo

Zašto Bosna i Hercegovina može biti TOP turistička destinacija na SVIJETU?

”Proteklih nekoliko godina, imao priliku i čast da putujem po Bosni i Hercegovini i obilazim njena mjesta. Ona svima poznata, te ona skrivena o kojima se ne priča toliko i za koja malo o zna, a u ovom videu želio bih da podijelim sa vama ono šta sam vidio. ” piše Robert Dacešin, po zanimanju magistar ekonomije i autor projekta RIO priče sa putovanja

”Pokazati ću vam koliko toga imamo da nismo ni svjesni i koliko skrivenih ljepota se nalazi tik ispred nas, a o kojima gotovo i da se ne priča. Koliko skrivenih pećina, čistih rijeka i netaknutih jezera. Koliko godina istorije i tradicije samo ima u našim gradovima.

A šta tek reći za našu ukusnu domaću hranu, kojom se gotovo svi koji ovdje dođe naprosto oduševe. Dok je sada gledam, već mi ide voda na usta. Ponekad ne znam, da li nam je bolja hrana ili smo bolji domaćini. Pa zar ima neko da je ostao imun na ovdašnji noćni život i naše kavane?

Na naše večere uz muziku i opuštene domaćine, uz koje će i najstidljiviji da zaplešu. Posebno ako se uz to doda po koja čašica domaće rakije.” napisao je Dacešin.

Pogledajte izvrstan kratki video koji će vam otkriti mnoge nepoznate ljepote Bosne i Hercegovine:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button