Zanimljivosti

Vukman:Civilizirani svijet je potpuno poludio.

Zoran Vukman slobodni je i neovisni mislilac, novinar, pisac, prevoditelj, publicist te analitičar političkih, društvenih i religijskih fenomena.

”Civilizirani svijet je potpuno poludio. Obolio od kovidofobije, vakcinomanije, poslušan neoliberalnom globalističkom sustavu NWO – i lijevi i desni, bilo da su vlast ili oporba u zapadnim zemljama, podržavaju Schwab-Gates agendu. Poslušni do tuposti.

Čitave nacije daju se zatvarati, zaglupljivati, strašiti, varati s kontradiktornim pričama o pandemiji. Svi koji su dio središnje struje, bilo da su uglednici u politici, medijima, ekonomiji, pravu, zabavnoj industriji itd., ništa ne preispituju, prave se ludi, uzimaju sve zdravo za gotovo, da bi današnjim totalitaristima pozavidjeli i čestitali i oni koji su stvarali kompartijske sustave u SSSR-u, DDR-u, SFRJ-otu i drugim zemljama komunizma.

Mogli bi samo reći: kako se mi toga nismo sjetili! Još mi najbjednije zvuče tzv. javni intelektualci raznih profila, pogotovo u Hrvatskoj, kojima su dostupni glavni mediji i koji svi kao globalistički klonovi ponavljaju službeni narativ – jadnici, gdje im je sada hrabrost preispitati ono što se nameće silom kao istina, gdje je sada dijalog, skepsa, polemika, rasprava, propitkivanje…nema ga, za te jednoumne, uniformirane umove, žapce koji glumataju u socrealističkom igrokazu, jer bi ih veliki gazde preko noći izbrisali sa scene.

Koja je onda razlika između ovoga danas i komunizma, nacizma i fašizma, osim što je tu i tamo ovaj nastupajući totalitarizam u embrionalnoj fazi, a kad se razvije i porodi – bit će najstrašniji frankenštajnovski sustav kojeg ni Orwell nije mogao zamisliti, makar ga je u temeljnim odrednicama prorekao u romanu “1984.”!” napisao je poznati novinar, pisac i publicist  Zoran Vukman  u svojoj objavi na Facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button