DomovinaVideo

VIDOVIĆ KRIŠTO UZDRMALA SABOR! Plenkoviću priredila show pred kamerama!

U Hrvatskom saboru zastupnici su u srijedu održavali slobodne govore. Za govornicu je između ostalih stala i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto, koja je govorila o korupciji u Hrvatskoj i aferi AP.

“Dame i gospodo, premijer Plenković je u ponedjeljak zaprijetio represijom svima onima koji se budu suprotstavljali korupciji. Plenković tom izjavom svjedoči da se počeo gubiti jer ne podnosi stres i strah zato što je uhvaćen u otvorenoj korupciji.

Plenković je u korupciji od slučaja Borg, INA, softvera, Gabrijele Žalac. U bilo kojoj drugoj članici EU situacija u kojoj se Hrvatska nalazi ne bi bila moguća, jer bi profesionalni mediji i funkcionalno pravosuđe svojim djelovanjem onemogućili ovakvo bezakonje”, rekla je Vidović Krišto i nadodala:

“Prije nekoliko dana stigla je vijest kako se zagrebački gradonačelnik Tomašević dogovorio sa sindikatima o povećanju plaća. Već spominjani kontrolirani mediji raznim su tekstovima vrijeđali dostojanstvo zaposlenika zagrebačkog Holdinga, nazivajući ih uhljebima. Znači uhljebi su zaposlenici čistoće, vodovoda, plinare ili domova zdravlja. Upravo ti zaposlenici su ljudi koji svoju plaću krvavo zarade. Marljivo i vrijedno rade za plaću koja nije dostojna pristojnog života”, rekla je Karolina Vidović Krišto.

Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button