NogometVideo

Vatreni: Pogledajte najavu filma ‘Veličanstvenih 11’ Jakova Sedlara

Objavljena je najava za film “Veličanstvenih 11” Jakova Sedlara o Vatrenima, najvećem uspjehu hrvatskoga sporta. Ali i o ljubavi igrača prema svome dresu i grbu i ljubavi naroda prema igračima i igrača prema narodu.

Najavu za film “Veličanstvenih 11” možete pogledati ovdje:

“Sport je uvijek važan – pitanje identiteta. Davor Šuker i Zlatko Dalić i mnogi drugi iz sporta smo prijatelji i dogovorili smo se da napravimo film o veličanstvenih jedanaest na Europskom prvenstvu 1990. u Rusiji. Film će biti na engleskom jeziku. Kad nekome u svijetu spomenete Hrvatsku – nitko vam neće spomenuti predsjednika ili premijera. Nego će vam reći ime nekog od naših sportaša. Sport je prva stvar po kojoj smo prepoznati u svijetu.

I u ovome filmu će trojica vrhunskih glumaca – Martin Sheen, Sir Derek Jacobi i James Earl Jones recitirati pjesmu hrvatskog pjesnika Drage Ivaniševića „Hrvatska“ i cijela reprezentacija će recitirati ovu pjesmu. U filmu će se govoriti o najvećem uspjehu hrvatskoga sporta, ali i o ljubavi i igrača prema svome dresu i grbu i ljubavi naroda prema igračima i igrača prema narodu. Oni tu ljubav prenose svojim znojem u dresu. A narod svojim navijanjem, pljeskanjem, dočekom igrača i podrškom iskazuje ljubav na jedan drugi način.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button