Domovina

TKO JE KRIV? Zašto se loptica prebacuje na nebitne?

Hoće li Plenković krenuti stopama Slovenaca pa vratiti svaku kunu hrvatskim građanima koje je oteo za vrijeme plandemije?

Iako neki borci protiv pandemijske interesne skupine “slučajno” zaboravljaju, (čitaj: igraju za Plenkovića) da NIJE glavna odgovornost zastrašitelja i pripadnika skupine koronakartela poput pijunčića epidemiologa i iznenadnih poduzetnika, ljudi željnih pažnje i slave koji su na strahu i grbači naroda okrenuli desetke i desetke milijuna kuna nego je odgovornost prvenstveno:

1. Andrej Plenković – čovjek koji je na daljinski Bruxellesa i Svjetske zdravstvene organizacije, čovjek koji je slijepo izvršavao sve naredbe iz globalističkih centara moći, čovjek koji je direktno odgovoran za svaki lockdown, za svaku mjeru, za svaku želju praćenja građana putem GPS telefona, čovjek koji je alfa i omega osmišljavanja prisilnog cijepljenja, vrijeđanja nas necijepljenih, perfidnog provođenja zlikovačke politike oduzimanja temeljnih građanskih sloboda. U tome bi uspio da nije bilo otpora nas zastupnika u Saboru i naroda na terenu. Plenković je naprosto vidio što će ga čekati bude li ustrajao s nama Hrvatima u svom ludilu. Tri stvari su ovdje bile ključne. Prvi Festival slobode, drugi veliki prosvjed od 70.000 građana i naš referendum u kojem smo skupili preko 400.000 potpisa protiv mafije koronakartela. Zato se Plenković povukao. Samo zato.

2. Ministar Beroš – projekt Andreja Plenkovića. Junak Beroš, nositelj 10 izborne jedinice, epski oslikan kao heroj borbe protiv virusa predstavljenog kao kuga, a ustvari 1000x‼️ manje opasanim od gripe! za sve mlade i za sve zdrave ljude. Beroš je perfidni izvršitelj Plenkovićevih planova.

4. Ministar Božinović – mozak operacije terenskih djelatnosti. Izvršitelj i koordinator svih akcija. Dugogodišnje iskustvo sjena i zakulisnih igara znatno je doprinijelo da autoritetom tame vodi ovu podmuklu igru. Njega čak i Plenković jedino uvažava.

Svi ostali: Capak (koji se navodno boji svoje sjene i slagao se sa svime što mu je Plenković rekao da će biti), pogubljena Markotić, svi oni su drugotni.

Dakle, ključno je sljedeće: hoće li narod na idućim izborima htjeti da se istraži cijela ta koruptivna hobotnica koronakartela? Želi li narod slobodu od tih globalističkih šapa? Želi li sigurnost koju narodu ne mogu dati poslušnici Bruxellesa i Svjetske zdravstvene organizacije.

Mi Mostovci od prvog dana stojimo na braniku našeg naroda. Čuvat ćemo obitelj i naše slobode. Stanite uz nas da mi možemo s najviših pozicija odgovornosti vas zaštititi. I da zatražimo odgovornost za svu ovu plandemijsku interesnu skupinu. A neki pojedinci, koji cijelo vrijeme igraju za Plenkovića, neće uspjeti prebaciti lopticu odgovornosti na četvrtu ligu odgovornih. Mi koje nitko s ničim ne drži u šaci, mi koji nikome ništa ne dugujemo i mi koji smo potpuno slobodni – nećemo zaboraviti.

Izvor : Fb Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button