Domovina

Sutkinja odbila prijedloge koji bi dokazali da je Stjepan Mesić elementarna nepogoda za Hrvatsku i klevetnik naše države?!

Nastavlja se saga suđenja sa Stjepanom Mesićem na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Kao što znamo Stjepan Mesić je tužio Miru Bulja zbog izjave da je on elementarna nepogoda i krivokletnik za HRVATSKI NAROD!

Miro Bulj je na svom facebook profilu objavio:

Još jedan skandalozan događaj u našem pravosuđu! Moj spor s Mesićem, na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, vodi sutkinja čijeg je oca upravo Mesić predložio za predsjednika Vrhovnog suda.

Sutkinja odbila prijedloge koji bi dokazali da je Stjepan Mesić elementarna nepogoda za Hrvatsku i klevetnik naše države?!
www.crodex.net

Valja napomenuti da je na prošlom ročištu ta sutkinja odbila sve moje svjedoke i dokaze zbog čega sam zatražio njezino izuzeće. Za svjedoke sam predložio Vladimira Šeksa, Josipa Manolića, Marijanu Petir, Davora Božinovića, Tomislava Karamarka, a kao dokazni materijal predložio sam preslušavanje snimke Mesićeva govora u Sydneyju i snimke priloga koji govori o čekovima koje je dobio od iseljenika.

PRESUDA PROTIV STIPE MESIĆA: Lagao je o čekovima iz Australije
LUPEŽ na čelu države 10 godina

Mislim da nam je svima jasno zašto je sutkinja odbila ove dokazne prijedloge koji bi puno toga razjasnili i pokazali da je Stjepan Mesić elementarna nepogoda za Hrvatsku i klevetnik naše države?!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button