Izbor uredništvaVideo

Snažno upozorenje biskupa na diktaturu koje provode države

SNAŽNO UPOZORENJE BISKUPA…Athanasius Schneider zasigurno je najistaknutiji biskup na temu cjepiva okaljanih pobačajem, ali kao bivši građanin jedne komunističke zemlje-živio je kao dijete u državi članici Sovjetskog Saveza- također se jako protivi „zdravstvenoj diktaturi“ koja se postavlja u toliko zemalja pod izgovorom borbe protiv COVID-19.

“Ne kažem da je ovo izravni žig Zvijeri, da budem jasan, ali to bi već dijelom moglo biti prefiguracija ovog znaka“, odgovorio je biskup, ponavljajući nekoliko puta da mjere koje se nameću na neki način čine državu “Vlasnikom” vašeg tijela

“Ako vlada ima apsolutnu moć da vas prisili i kaže kako bi vaše tijelo trebalo biti, onda ste izgubili zadnju privatnost jer vaše tijelo pripada vama”, rekao je. 

Biskup Schneider vrlo je jasno dao do znanja da imamo dvostruku obvezu oduprijeti se ovom razvoju događaja: prigovor savjesti protiv uporabe cjepiva zaraženih pobačajem mora ići zajedno s praktičnim otporom, na primjer stvaranjem mreža koje ljudima omogućuju kupnju i prodaju, a također i putovanja, bez potrebe za dobivanjem sanitarne propusnice. 

Snažno upozorenje biskupa na diktaturu

“Moramo se oduprijeti diktaturi države koja želi biti vlasnik našeg tijela. Pouzdajmo se u Boga i zagovor Blažene Djevice Marije”, rekao je biskup Schneider.

Ovo je za mene posljednji korak sotonizma: da će Sotona i svjetska vlada – u konačnici masonska svjetska vlada – obvezati sve, čak i Crkvu, da prihvate pobačaj na ovaj način. Stoga se moramo vrlo snažno oduprijeti ovome, ako se dogodi. Moramo čak prihvatiti da budemo mučenici”, rekao je biskup Schneider.

Snažno upozorenje biskupa na diktaturu koje provode države www.crodex.net
Biskup Schneider: “Ako to ne učinimo, doći će do potpunog totalitarizma i ovo će biti kraj svakog ljudskog društva.”

“Već sada moramo tražiti sve praktične mogućnosti kako bismo izbjegli tu novu prisilnu diktaturu nad svojim tijelom i našom slobodomAko to ne učinimo, doći će do potpunog totalitarizma i ovo će biti kraj svakog ljudskog društva ”, rekao je, više puta upotrijebivši riječ “ ropstvo ”da opiše posljedice prisilnih mjera na francuske državljane. 

Biskup Schneider u ovom kratkom videu upozorava: “Očito nam je svima jasno da će naša sloboda biti jako prikraćena sa predloženim Covid putovnicama. One će vlastima dati potpunu kontrolu nad nama, država će biti u mogućnosti stalno pratiti svaki naš korak, bit će u mogućnosti reći nam gdje možemo ići, a gdje ne smijemo ići.

To je nešto što se rijetko događa u ljudskoj povijesti – da je država imala toliko moći da se upliće u privatni život građana, da odlučuje gdje mogu ići, a gdje im je zabranjeno ići u njihovu normalnom svakodnevnom životu.

Masovno prisiljavanje na cijepljenje znači također da se od nas traži da državi predamo autonomiju nad svojim tijelom, osobu se također lišava najtemeljnjijih ljudskih prava da se samostalno donese odluka o tome.

Brojni su dokazi da ovo cjepivo ima ozbiljne štetne posljedice. U takvim okolnostima bilo bi nemoralno od strane klera preporučiti cijepljenje. To ne bi bila ljubav, to bi bila neodgovornost, zaključio je biskup Schneider.

VIDEO-Biskup Athanasius Schneider: napad na temeljna ljudska prava

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button